Θρίλερ στο Καφέ της Χαράς – Έχει γίνει φόνος στο χωριό;

Θρίλερ στο Καφέ της Χαράς - Έχει γίνει φόνος στο χωριό;

Θρίλερ θα επικρατήσει στο αποψινό 9/10 επεισόδιο του Καφέ της Χαράς. Θα σημειωθεί μια εξαφάνιση και θα υπάρξουν πολλές υποψίες για φόνο.

Όσα θα δούμε στο Καφέ της Χαράς σήμερα

Η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και οι υπόλοιποι συγχωριανοί την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν.

Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισής της, τον Τάσο. Φτάνουν στο σημείο να εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Το χωριό διχάζεται και πάλι. Ο Περίανδρος επιτίθεται στη Στέλλα, με την κατηγορία ότι συκοφαντεί τους συντοπίτες του μια ξένη που δεν τους γνωρίζει καν.

Ο Μάνος συνειδητοποιεί ότι είναι παράφορα ερωτευμένος με τη Βάλια και της το εξομολογείται και επειδή τα αισθήματα είναι αμοιβαία δεν αργεί να επέλθει το «μοιραίο». Αλλά κι άλλη μια ερωτική φλόγα ‘‘ξυπνάει’’ και δυναμώνει. Εκείνη του Φατσέα για τη Σταυρούλα!

Καφέ της Χαράς: Ο Περίανδρος Πώποτας ανακοινώνει στο Κολοκοτρωνίτσι την εγκυμοσύνη

Θρίλερ στο Καφέ της Χαράς - Έχει γίνει φόνος στο χωριό;
Μπορεί ο Μάνος να είναι ερωτευμένος με τη Βάλια και να θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της, ωστόσο, τα σχέδιά του θα ανατραπούν όταν μάθει τα… χαρμόσυνα νέα της Αρετής, με τον πατέρα του, Περίανδρο Πωποτα να ανακοινώνει στο Κολοκοτρωνίτσι την εγκυμοσύνη της. “Χαμός” στο Καφέ της Χαράς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Λεωνίδας και Ειρήνη το νέο ζευγάρι της Μάνης;

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Εγκυμοσύνη στο Καφέ της Χαράς

Για πρώτη φορά ο Μάνος είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του. Μετά τη νύχτα έρωτα που πέρασε με τη Βάλια, δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του και ούτε θέλει να περάσει τη ζωή του μακριά της. Είναι λοιπόν έτοιμος να τα «τινάξει» όλα στον αέρα. Κοινώς να πει στην αρραβωνιαστικιά του Αρετή πως θέλει να χωρίσουν και κυρίως να το ανακοινώσει στον πατέρα του Περίανδρο, που ξέρει πως θα είναι ο πρώτος που θα του φέρει αντίρρηση. Ο

Οι εξελίξεις όμως θα τον προλάβουν και δεν θα αγγίξει την ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του Βάλιας, καθώς η Αρετή όταν συναντηθούν θα του ανακοινώσει με χαρά πως είναι έγκυος στο παιδί του! Αμέσως θα του έρθει στο νου η νύχτα που είχαν περάσει, λίγο καιρό πριν και θα τα βάλει με τον εαυτό του που δεν ήταν προσεκτικός. Δεν θα πει τελικά κάτι στην Αρετή, όμως ούτε και θα δείξει να χαίρεται με τα χαρμόσυνα νέα που θα μάθει. Αυτό που θα αργήσει να μάθει είναι πως πίσω από το «σχέδιο» της εγκυμοσύνης κρύβεται και ο πατέρας του που έχει υποψιαστεί την τροπή που παίρνει η σχέση του με την παιδική του φίλη Βάλια.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σαπίζει στο ξύλο την Μυρτάλη

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Δεν μπορεί παρά να είναι αναστατωμένος ο Μάνος. Αναστατωμένος και διχασμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τις μοναδικές της ζωής του. Την Αρετή την αγαπάει και στα σπλάχνα της έχει το παιδί του, όμως την ίδια στιγμή είναι και τρελά ερωτευμένος με τη Βάλια. Για να μην πάρει κάποια λανθασμένη απόφαση ο Μάνος, ο Περίανδρος θα βάλει για μια ακόμη φορά το χέρι του και θα ενεργήσει αυτοβούλως.

Θα ανακοινώσει λοιπόν σε όλο το Κολοκοτρωνίτσι πως θα γίνει παππούς προκειμένου να εμποδίσει μια ενδεχόμενη σκέψη χωρισμού του γιου του από την Αρετή. Οταν το χωριό αρχίσει να δίνει στον Μάνο συγχαρητήρια που θα γίνει σε εννέα μήνες πατέρας, θα καταλάβει πως είναι αργά για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Ή μήπως όχι; Εχοντας τη Στέλλα με το μέρος του, όλα είναι πιθανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *