ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: «Είμαι ο γιος του Ανδρέα»! Ο Μάρκος αποκαλύπτει την αλήθεια στη Ρενάτα

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: «Είμαι ο γιος του Ανδρέα»! Ο Μάρκος αποκαλύπτει την αλήθεια στη ΡενάταΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: «Είμαι ο γιος του Ανδρέα»! Ο Μάρκος αποκαλύπτει την αλήθεια στη Ρενάτα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ καθώς ο Μάρκος μετά από πολλά εμπόδια αποκαλύπτει στην αγαπημένη του την πραγματική του ταυτότητα.

Ο κλοιός γύρω από τον Μάρκο αρχίζει να σφίγγει και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εκείνον. Πρέπει να αποκαλύψει στη Ρενάτα ποιος είναι με τις όποιες συνέπειες. Και το κάνει!

Ο Αχιλλέας ψάχνει μανιωδώς πληροφορίες που συνδέουν τον Μάρκο με τον Αντρέα. Εχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο Μάρκος κρύβει ένα μυστικό που δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν, ούτε καν στη Ρενάτα. Θεωρεί ότι η πρώην γυναίκα του κινδυνεύει από αυτόν τον άνθρωπο που την έχει μπλέξει στον ιστό του και ακόμα και αν την έχει προειδοποιήσει, εκείνη δείχνει να μην τον πιστεύει.

Ο Αχιλλέας μάλιστα μιλά στον Βλάση για την όλη κατάσταση κι εκείνος ανησυχεί για τη Ρενάτα, μετά τα όσα ακούει, ότι δηλαδή κινδυνεύει δίπλα στον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65

 

Με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτει ο Μάρκος στη Ρενάτα στο Έλα στη θέση μου ότι είναι γιος του Ανδρέα

Στην έρευνά του ο Αχιλλέας μαθαίνει σε ποιον έχει μεταβιβαστεί το ποσοστό του Αντρέα. Από την πλευρά του ο Μάρκος νιώθει ότι δεν μπορεί άλλο να παίζει κρυφτό και ότι η σχέση του με τη Ρενάτα πλέον κρέμεται από μια κλωστή, καθώς η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του έχει αρχίσει να κλονίζεται.

Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση. «Είναι κάτι που θέλω να σου πω εδώ και καιρό», της λέει. «Το είχα καταλάβει», του απαντάει κι εκείνος παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα και της αποκαλύπτει: «Ο Αντρέας είναι ο πατέρας μου. Είμαι γιος του Αντρέα Σοφοκλέους», είναι τα λόγια του κι εκείνη αρχικά σοκάρεται, αλλά παραμένει ψύχραιμη.

Ο Αχιλλέας ζητάει από τη Ρενάτα να υπογράψουν το διαζύγιο

Ο Αχιλλέας είναι σίγουρος πλέον ότι ο Μάρκος έχει τις μετοχές του Αντρέα και δεν είναι ο μόνος, καθώς αρχίζουν να τον υποπτεύονται και οι άλλοι. Αργότερα σε μια συνάντησή του με τον Βλάση… θάβει το τσεκούρι του πολέμου και οι δυο τους κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση για τη Ρενάτα. Ο Βλάσης όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί του πολύ θυμωμένος, καθώς πίστευε ότι ο Αχιλλέας δεν φέρθηκε όπως άξιζε στη Ρενάτα, αλλά τώρα δεν είναι καιρός για τέτοια.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο Αχιλλέας αποφασίζει να φύγει μακριά

 

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας ζητάει από τη Ρενάτα να βάλουν τις τελευταίες υπογραφές για το διαζύγιο, αφού τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Η κοπέλα αργότερα σε μια συζήτησή της με τον Λεωνίδα του αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Μάρκου. Τώρα πια τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, καθώς έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Γιατί και ο Δαμιανός με τη σειρά του απαιτεί από τη Ζωγραφιά να μάθει ποια είναι η σχέση της με το αφεντικό της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το TV24

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση