8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Έρση γεννάει πρόωρα

8 ΛΕΞΕΙΣ
8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Έρση γεννάει πρόωρα

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Μεγάλη αγωνία περιτυλίγει τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα, σπάνε τα νερά της Ερσης και γεννάει πρόωρα, αλλά για μία ακόμη φορά ο Οδυσσέας λείπει. Αυτή θα είναι η κατάσταση των μωρών όταν γεννηθούν.

Μέσα στο επόμενο διάστημα και μη έχοντας την οικονομική άνεση του παρελθόντος, ο Οδυσσέας θα δεχτεί την πρόταση της Αντιγόνης να δημιουργήσει μια τοιχογραφία στο ξενοδοχείο της, κρυφά από την Ερση. Οι ώρες που θα λείπει από το σπίτι θα είναι πολλές, όμως με δικαιολογία τον Σπύρο θα καλύπτει τις απουσίες του.

Όλα θα αλλάξουν όταν η γυναίκα της ζωής του, ούσα 7 μηνών έγκυος πλέον, νιώσει τα νερά της να σπάνε. Για μία ακόμη φορά ο Οδυσσέας θα είναι στο ξενοδοχείο της Αντιγόνης, απολαμβάνοντας τον καφέ του και μάλιστα χωρίς να έχει μπαταρία στο κινητό του. Η Ιφιγένεια, που θα είναι -για καλή τύχη της Ερσης- μαζί της, θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να τον βρει.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34

Μάλιστα, θα επιστρατεύσει τον Σπύρο που ξέρει πού κινείται ο κολλητός του, όμως και εκείνος θα συναντήσει διάφορα εμπόδια μέχρι να τον εντοπίσει. Ο Σπύρος θα βρει τον Οδυσσέα και όλοι μαζί θα τρέξουν στην κλινική.

H Έρση γεννάει πρόωρα στις 8 Λέξεις και τα δίδυμα μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα!

Η γέννηση των δίδυμων κοριτσιών θα γεμίσει όλους με χαρά και άπαντες θα τρέξουν στο νησί για να δουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας Καλλέργη. Όμως, τα δύο κοριτσάκια λόγω της πρόωρης γέννησής τους οδηγούνται σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί τους συμβουλεύουν να περιμένουν μέχρι να τα σφίξουν στην αγκαλιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Το «Τατουάζ» δίνει τη θέση του στις «8 Λέξεις». Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς (video)

H Ερση ανησυχεί πολύ για την υγεία τους, αλλά δεν θα χάσει την πίστη της ούτε για ένα λεπτό. Μεταξύ άλλων, στην κλινική θα βρεθούν η Ναυσικά με τον Μάρκο που θέλουν να δουν τα εγγόνια τους, αλλά και οι Πετροσιάν που έρχονται από τη Ρώμη για τα χαρμόσυνα νέα. Ακόμα και τότε όμως, που όλοι δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι, ο Οδυσσέας δεν θα αποκαλύψει στην Ερση, που του έκανε το πιο ωραίο δώρο της ζωής του, πού βρισκόταν όσο εκείνη οδηγούνταν στην κλινική.

 

Αντιθέτως, εξομολογείται μόνο στους γονείς του τη δουλειά που έχει αναλάβει στο ξενοδοχείο της Αντιγόνης. Μάλιστα, καθώς θέλει να κάνει στη γυναίκα του ένα ξεχωριστό δώρο, το οποίο όμως είναι ακριβό, βάζει στο κόλπο τη Ναυσικά και τον Μάρκο για να δικαιολογήσουν τα χρήματα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση