ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Δανάη μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη και φεύγει

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Δανάη μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη και φεύγει

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μια αποκάλυψη, που θα αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Αργυρού, πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια.

Ο Στέφανος εξομολογείται στη Δανάη πως δεν είναι δικό του παιδί αλλά υιοθετημένη και εκείνη αντιδρά απροσδόκητα.


Ο ερχομός της Αγγελικής στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες. Εκείνη, όσο κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια όλων των μελών, καταφέρνει και οργανώνει και την εκδίκηση εναντίον τους. Κάπως έτσι, προκαλεί τον χωρισμό του Παύλου και της Σοφίας, καθώς καταφέρνει να της αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό του. Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί αναταραχή σε όλους. Η Αθηνά έχει έναν άσχημο καβγά με τον Παύλο και καταλήγει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η ίδια αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία, παρά την προσπάθεια της Αγγελικής να της αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Αυτή τη γυναίκα βίασε ο Αργυρός

Ο Στέφανος είναι και εκείνος αναστατωμένος με την κατάσταση αλλά παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί και τα δικά του θέματα. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο άντρας έχει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν που τον βασανίζει.

Μάλιστα, δεν αντέχει να το κρατά άλλο πια μέσα του και αποφασίζει να το συζητήσει με την Τζένη. Της αποκαλύπτει, λοιπόν, πως η Δανάη δεν είναι δικό του παιδί αλλά την έχει υιοθετήσει.

Η Τζένη τότε τον συμβουλεύει να μιλήσει στην κοπέλα, καθώς δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια. Μία αλήθεια, όμως, που ο Στέφανος φοβάται μήπως του καταστρέψει τη ζωή. Και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο άντρας ζητάει από τη Δανάη να μιλήσουν και της αποκαλύπτει πως είναι υιοθετημένη. Η αλήθεια σοκάρει την κοπέλα, η οποία δεν μπορεί να τη διαχειριστεί και φεύγει κρυφά από το σπίτι. Ο Στέφανος είναι στενοχωρημένος με την αντίδραση της κόρης του και φοβάται πολύ τι θα ακολουθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Έτσι τελειώνει η Αγγελική. Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε ήρωα!

 

Περισσότερο, όμως, από όλα είναι απογοητευμένος από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης. Η Τζένη δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση, σε αντίθεση με την Αγγελική.

Έτσι, ο Στέφανος βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της τελευταίας και οι δυο τους έρχονται κοντά. Εκείνος είναι ευάλωτος και χωρίς να καταλάβει το πώς καταλήγει να τη φιλήσει. Την επόμενη μέρα ο Στέφανος απολογείται στην Αγγελική για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα τους και συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά η Τζένη το μαθαίνει και ζητάει από την Αθηνά την απόλυση της Αγγελικής!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *