Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαφανίζεται – Η μεγάλη παγίδα στον Νικηφόρο

Η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι τους
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαφανίζεται - Η μεγάλη παγίδα στον Νικηφόρο.fiftififti.euΆγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαφανίζεται – Η μεγάλη παγίδα στον Νικηφόρο

Το τέλος του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες έχει πια φτάσει! Το ένταλμα σύλληψης έχει βγει και εκείνος κανονίζει τα πάντα προκειμένου να το σκάσει και να εξαφανιστεί από το Διαφάνι για να γλιτώσει τη φυλακή. Ωστόσο έχει στήσει μια παγίδα στον Νικηφόρο!

Το TiVi Σίριαλ έχει καρέ-καρέ το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ με όλους τους διαλόγους των πρωταγωνιστών.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον Δούκα Σεβαστό, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει να γίνει ισχυρός, αλλά και ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του χωριού! Πόσο όμως θα έμεναν στο σκοτάδι οι παρανομίες του; Κάποια στιγμή θα έβγαιναν στο φως και οι άλλοτε «πιστοί» του άνθρωποι θα του γυρνούσαν την πλάτη και θα τον «τιμωρούσαν» για την αυταρχική συμπεριφορά του. Ενας από αυτούς είναι και ο Τόλλιας, που ύψωσε ανάστημα και στάθηκε απέναντι στον μέχρι πρότινος ευεργέτη του.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Τόλλιας δέχεται κλήτευση από τον εισαγγελέα για το θέμα της βιομηχανικής ζώνης και ζητάει βοήθεια από τον Δούκα. «Θα ερχόταν η στιγμή που θα σερνόσουν πάλι στα πόδια μου για βοήθεια! Γιατί να σε βοηθήσω; Πόσες φορές σε στήριξα και εσύ τι έκανες; Πήρες το μέρος όλων αυτών και μου γύρισες την πλάτη, αχάριστε! Βγάλ’ τα πέρα μόνος σου και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου σπίτι μου! Χάσου τώρα από μπροστά μουυ», του λέει ο Δούκας τιμωρώντας τον για την αποστασία του! Ο Τόλλιας επιστρέφει σπίτι καταρρακωμένος και η Παγώνα τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. Εκείνος της λέει πως κινδυνεύει να μπει φυλακή και πως ο Δούκας αρνήθηκε να τον βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Η μέρα που ο Τόλλιας πάει στον εισαγγελέα έχει φτάσει και εκείνος τον «στριμώχνει» άσχημα για τους χρηματισμούς που έκανε ώστε να προχωρήσει η βιομηχανική ζώνη και απαιτεί ονόματα. Ο Τόλλιας αρνείται να δώσει απαντήσεις και είναι πια σίγουρος πως δεν πρόκειται να τη γλιτώσει

. Η Παγώνα στέκεται στο πλευρό του και του δίνει δύναμη: «Μίλα Περικλή, πες του όσα ξέρεις! Θα κλείσεις επιτέλους τον Δούκα στη φυλακή και θα τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει», τον προτρέπει και εκείνος της δηλώνει: «Αν το κάνω και μπω φυλακή θα μείνετε μόνοι σας».

Εκείνη όμως επιμένει: «Μη σκας για εμάς! Κανείς δεν θα μας πειράξει». Την επόμενη μέρα ο Τόλλιας πηγαίνει στον εισαγγελέα: «Χρηματίστηκαν πολλοί άνθρωποι για τη βιομηχανική ζώνη, όπως και εγώ! Ο Δούκας τα σχεδίασε όλα, σ’ εκείνον δίναμε λογαριασμό».

Η παγίδα στον Νικηφόρο με την εξαφάνιση του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες.fiftififti.eu

Τότε ο εισαγγελέας του λέει πως η κατάθεσή του θα λειτουργήσει υπέρ του ώστε να είναι πιο επιεικής η τιμωρία που θα του επιβληθεί για παράνομο χρηματισμό, ενώ σύντομα ο Δούκας Σεβαστός θα μπει φυλακή! Οι ενέργειες του εισαγγελέα γίνονται γρήγορα και σύντομα ο Δούκας ενημερώνεται πως έχει βγει ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ο Κωνσταντής βλέπει τον πατέρα του αγχωμένο, τον ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί και ο Δούκας τον σοκάρει όταν του απαντάει: «Το όνομά μου είναι πρώτο στη λίστα! Εχουν πολλά στοιχεία εναντίον μου για να με χώσουν μέσα! Θα μπω φυλακή». Έγιναν αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Νικηφόρο. «Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του».

Η παγίδα στον Νικηφόρο με την εξαφάνιση του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας σίγουρος πως πίσω από αυτά κρύβεται ο Νικηφόρος, αποφασίζει από τη μια να γλιτώσει τη φυλακή και από την άλλη να ξεσκεπάσει τις πραγματικές προθέσεις του γιου του. Ετσι ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα εξαφανιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να γλιτώσει την καταδίκη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητά συγχώρεση και πεθαίνει

Η Μυρσίνη πέφτει από τα σύννεφα: «Πού θα πας; Δεν γίνεται να φύγεις και να μας αφήσεις», του λέει και εκείνος την καθησυχάζει: «Ολα θα πάνε καλά! Εχεις τα παιδιά σου εδώ, θα είναι το στήριγμά σου». Στη συνέχεια καλεί τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο στο γραφείο του και τους ανακοινώνει τη μοιρασιά της περιουσίας του: «Εσύ Κωνσταντή θα πάρεις τα χωράφια και εσύ Νικηφόρε θα έχεις τον έλεγχο όλης της περιουσίας μας». Ο Κωνσταντής αντιδρά, το ίδιο και ο Νικηφόρος: «Νομίζω πως ο Κωνσταντής θα είναι καλύτερος σ’ αυτά! Ηταν δίπλα σου τόσα χρόνια, τα ξέρει καλύτερα από εμένα». Αλλά ο Δούκας είναι ανένδοτος! Στη συνέχεια κανονίζει τα διαδικαστικά της φυγής του και αποκαλύπτει στον Κωνσταντή τις υποψίες του για τον αδελφό του. «Εχεις αυτές τις σκέψεις και του τα άφησες όλα;», τον ρωτάει και ο Δούκας του απαντάει: «Πάντα ήσουν ανυπόμονος Κωνσταντή! Εβαλα όρο στον συμβολαιογράφο πως αν η αστυνομία έρθει στο μέρος που υποτίθεται θα βρίσκομαι, τότε θα σημαίνει πως τους έχει στείλει ο Νικηφόρος και αυτόματα ο έλεγχος της περιουσία θα φύγει από εκείνον όπως και όσα δικαιούται».

Ο Δούκας νωρίς το ξημέρωμα, αφού αποχαιρετά την οικογένειά του, φεύγει από το Διαφάνι και μετακομίζει σε μυστική τοποθεσία. Την ίδια ώρα η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και κάνει άνω-κάτω το γραφείο του για να βρεθούν στοιχεία που τον ενοχοποιούν!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *