ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα! fiftififti.eu/

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα!

Πρεμιέρα απόψε για το β΄κύκλο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που επιστρέφει με μεγάλες ανατροπές και νέα πρόσωπα.

Η Θεοδοσία σοκαρισμένη απ’ τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες» spoiler – Σοκάρει η αυτοκτονία του Βόσκαρη

Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο.

Παράλληλα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία με τον ερχομό του νέου μέλους ενώ ο Νέστορας με την βοήθεια του Προύσαλη βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος. Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ’ την «φυλακή» της…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ:

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στη νέα σειρά του ANT1;

 

Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα. Την ίδια ώρα ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη. Θα παραδεχτεί η Ελένη όλη την αλήθεια για τον Σέργιο ή θα το κρύψει για να σώσει τη σχέση τους;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση