Σκόρδο, μηλόξυδο και μέλι – Συνδυασμός που μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες!

Σκόρδο, μηλόξυδο και μέλι – Συνδυασμός που μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες!

Σκόρδο και μέλι - fiftififti.euΤο σκόρδο, το ξύδι μηλίτη (μηλόξυδο) και το μέλι αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό που έχει αποδειχθεί ιατρικά για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, όπως ο καρκίνος, η αρθρίτιδα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, το άσθμα, τη στειρότητα, τα έλκη, τα κρυολογήματα, τα λοιμώδη νοσήματα κ.τ.λ. Αυτός ο συνδυασμός ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τη χοληστερόλη.

Τελευταίες έρευνες υποστηρίζουν ότι τα συστατικά αυτού του συνδυασμού προστατεύουν ενάντια σε πολλές μορφές καρκίνου. Οι ασθενείς που κατανάλωναν αυτό το φάρμακο νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι έχει αποδειχθεί ότι μειώνει δραματικά την υψηλή πίεση του αίματος και της χοληστερόλης σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης  Ευκάλυπτος-Ευκαλυπτέλαιο: Η Φυσική µας Προστασία από την Γρίπη

Σκόρδο, μηλόξυδο και μέλι - fiftififti.eu

 

Διαβάστε αυτή τη συνταγή για την αντιμετώπισή τους.

Συστατικά που απαιτούνται:

1 φλιτζάνι ξύδι μηλίτη (μηλόξυδο)

1 φλιτζάνι μέλι

8 σκελίδες σκόρδο

Μέθοδος παρασκευής:

Βάλτε το μηλόξυδο, το σκόρδο και το μέλι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα καλά. Κρατήστε το φάρμακο στο ψυγείο, αλλά όχι για περισσότερο από 5 ημέρες γιατί μετά θα χαλάσει.

Θα πρέπει να πίνετε δύο κουταλιές της σούπας από αυτό το φάρμακο. Αναμείξτε το με λίγο νερό ή χυμό. Καταναλώστε το νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι.

Διαβάστε Επίσης  Φαρμακευτικά φυτά για τις άφθες

με πληροφορίες

 Τα περιεχόμενο της ιστοσελίδας fiftififti.eu έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα της υγείας σας πρέπει ν’ απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι και ο μόνος αρμόδιος. Το fiftififti.eu δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί από πληροφορίες του περιεχομένου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *