ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Σκληρός εκβιασμός του Κυπραίου στη Μυρσίνη

AΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: fiftififti.eu

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Σκληρός εκβιασμός του Κυπραίου στη Μυρσίνη

Η Αγαπημένη σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα με το β΄κύκλο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε την συμφωνία Θεοδοσίας – Ελένης που θα οδηγήσει την δεύτερη στη φυλακή και τον εκβιασμό του Κυπραίου στην Μυρσίνη για να μην αποκαλύψει τις απιστίες της στο Δούκα.

Το περιοδικό MYtv συγκέντρωσε όλες τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε την πρώτη εβδομάδα προβολής της σειράς.

Η Θεοδοσία σκέφτεται πώς θα αξιοποιήσει τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου. Ωστόσο, όλα ανατρέ­πονται όταν η μητέρα της κάνει την εμφάνι­ση της στο Διαφάνι. Την ίδια στιγμή, η Ασημί­να προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μω­ρό της», χωρίς όμως επιτυχία.

Από την άλλη, η Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ’ τη «φυλακή» που μένει όλους αυτούς τους μήνες. Η ανάγκη, όμως, να ξαναδεί το παιδί της φέρνει νέες εντά­σεις με την Ασημίνα, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία με τον ερ­χομό του νέου μέλους.

AΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Σκληρός εκβιασμός του Κυπραίου στη Μυρσίνη-fiftififti.eu
Ταυτόχρονα, ο Νέστο­ρας, με τη βοήθεια του Προύσαλη, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος εί­ναι ο Κυπραίος, ενώ ο Λάμπρος σοκαρισμένος από την αποκάλυψη του Κυπραίου πως η Ελένη είναι η δολοφόνος του Σέργιου, αποφασίζει να μιλήσει στην ίδια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Νύχτα κόλαση στο Διαφάνι – Ποιοι πεθαίνουν;

Το μωρό της Ασημίνας και του Νικηφόρου έχει φέρει τεράστια χαρά στον Δούκα. Η απρόσμενη επίσκεψη της Δρόσως, όμως, προκαλεί ανησυχία στην Ασημίνα και στη Μυρσίνη. Την ίδια στιγμή, η Ρίζω ανακα­λύπτει πως ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του μωρού. Παράλληλα, ο Προύσαλης παρουσιά­ζει νέα στοιχεία στον Νέστορα για τον Κυπραίο, αλλά πια είναι δύσκολο να τον πείσει να αφή­σει τον νόμο να κάνει τη δουλειά του χωρίς να ανακατευτεί.

Ο Τόλλιας δέχεται κλήτευση από τον εισαγγελέα για το θέμα του Δούκα και ζη­τάει βοήθεια από τον ίδιο

. Το θέμα, όμως, είναι εάν θα τον στηρίξει ή θα τον τιμωρήσει για την αποστασία του. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Λάμπρος φοβάται πως ο Γιάννος έχει αφήσει στοιχεία για τον θάνατο του Σέργιου και προ­ειδοποιεί την Ελένη. Μόνο που η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει…

Ο εισαγγελέας στριμώχνει άσχημα τον Τόλλια για τους χρηματι­σμούς που έκανε ώστε να προχωρήσει η βι­ομηχανική ζώνη και απαιτεί ονόματα. Παράλληλα, ο Μπεκιάρης προειδοποιεί τον Κυπραίο πως αν δεν εγκαταλείψει αμέσως το Διαφάνι θα έχουν μπελάδες. Εκείνος, όμως, δεν θέ­λει να φύγει με άδεια χέρια και αποφασίζει να εκβιάσει τη Μυρσίνη για να βγάλει χρήματα. Ωστόσο, ο Νέστορας, που ξέρει τις διαθέσεις του Θωμά, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και δεν θα τον αφήσει να φύγει ατι­μώρητος. Την επόμενη μέρα, ο Λάμπρος ζη­τάει από την Ελένη να γίνει γυναίκα του, μό­λις πάρει το διαζύγιο στα χέρια του, μόνο που η επίσκεψη της Θεοδοσίας, λίγο αργότερα, ανατρέπει τα πάντα…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Ελένη: «Μακριά από τον άνδρα μου, το κατάλαβες;»

 

Η Θεοδοσία προειδοποιεί την Ελένη πως θα καταδώσει την ίδια και τις αδελφές της.

Ωστόσο, η Ελένη αναγκάζε­ται να προχωρήσει σε μία συμφωνία μαζί της. Θα παραδεχτεί πως η ίδια είναι η δολοφόνος του Σέργιου για να τιμωρηθεί αλλά θέλει η Θεοδοσία να μην μπλέξει τις αδελφές της. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος καταφέρνει να πάρει απ’ τον γέροντα Νικόδημο τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απιστία της Μυρσίνης και έπειτα την εκβιάζει, ζητώντας της 50.000 για να μην αποκαλύψει τίποτα στον Δούκα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού λόγω του ετήσιου καλο­καιρινού πανηγυριού τους. Το γιορτινό κλίμα, όμως, θα χαλάσει όταν εξαφανίζεται ο μικρός γιος του Τόλλια αλλά και από μια μεγάλη απο­κάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα. Η ώρα μη­δέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε. Η Ελένη παραδίνεται στον Προύσαλη και παραδέχεται πως σκότωσε τον Σέργιο Σεβαστό

πηγή

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *