8 ΛΕΞΕΙΣ: Στο ψυχιατρείο ο Σωτήρης – Στο πλευρό του η Τζουλιάνα

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ.fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ: Στο ψυχιατρείο ο Σωτήρης – Στο πλευρό του η Τζουλιάνα

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Σωτήρης θα οδηγηθεί τελικά στο ψυχιατρείο και η στάση της μικρής Τζουλιάνας θα “παγώσει” τους πάντες. Το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ για την εξέλιξη των νέων επεισοδίων, αλλά και για το μέλλον του Σωτήρη μετά την απομάκρυνσή του από τη Τζουλιάνα.

Μπορεί να κρατούσε τη μικρή, παρά τη θέλησή του, όμως κακό δεν ήθελε να της κάνει. Ο Σωτήρης, λόγω των ψυχολογικών του προβλημάτων, στο πρόσωπό της έβλεπε την κόρη του Μαρία και προσπάθησε να την κρατήσει κοντά του για πάντα. Η Τζουλιάνα, όμως, που ζούσε με το όνειρο να έχει μητέρα τη Ναυσικά, βρήκε τον τρόπο και απέδρασε.

Στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου των “8 λέξεων” η Τζουλιάνα, μετά από προσπάθεια το σκάει από το μεμονωμένο σπίτι και θα αναζητήσει τη Ναυσικά Καλλέργη, το μοναδικό άτομο που θέλει να έχει στη ζωή της, μετά τον θάνατο της μητέρας της. Αυτό θα το καταφέρει σύντομα όμως όλα τα φώτα θα αρχίσουν να πέφτουν πάνω στον Σωτήρη. Τον άνθρωπο που ναι μεν την κρατούσε παρά τη θέλησή της, αλλά δεν είχε σκοπό να της κάνει κακό.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: “Ξεσκεπάζεται” ο Φοίβος – Ο Έκτορας τον στέλνει φυλακή;

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, ο άντρας που είδε στο πρόσωπο της Τζουλιάνας την κόρη του, θα συλληφθεί και όταν μετά την ομολογία του, τονίσει πως το κορίτσι αυτό είναι η κόρη του, θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να του δοθεί βοήθεια από τους ειδικούς. Θα του πάρει χρόνο, αλλά θα συνειδητοποιήσει πως η Τζουλιάνα δεν ήταν η Μαρία του και μάλιστα δεν θα αργήσει να ζητήσει και συγγνώμη από το παιδί για τη σύγχυση που υπήρχε στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε Επίσης  8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας αρνείται να πιστέψει τα λόγια της Ηλιάνας κι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η στάση της Τζουλιάνας.

Αυτός που θα συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, είναι η θέση της μικρής, που δεν θα θελήσει να αφήσει για πάντα πίσω της την περιπέτεια της με τον Σωτήρη. Καταλαβαίνοντας λοιπόν πως ο άνθρωπος αυτός είχε χάσει την κόρη του, όπου κι εκείνη τη μαμά της, θα θελήσει να έρχεται σε επικοινωνία μαζί του και να του κάνει παρέα. Το γεγονός αυτό θα προκαλέσει εντύπωση στην οικογένεια Καλλέργη, αλλά δεν θα μπορέσουν να καταπιέσουν αυτή την ανάγκη της μικρής που μπήκε στην οικογένειά τους και τους άλλαξε της ζωή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *