8 λέξεις:Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (1/9)

8 λέξεις:Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (1/9)

Αν και η σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις», ολοκληρώθηκε κάπως πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού την περασμένη σεζόν, ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του δεν σταμάτησαν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι, η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στις 21:00 και νέα πρόσωπα έρχονται για να αναστατώσουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Στον δεύτερο κύκλο όλα ανατρέπονται και όλοι έρχονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στις 21:00 και νέα πρόσωπα έρχονται για να αναστατώσουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

8 λέξεις:Eπεισόδια 31/8

Στο σημερινό επεισόδιο η Ναυσικά κοντεύει να τρελαθεί με το θέμα της Τζουλιάνας, έχουν περάσει τόσες μέρες και το κοριτσάκι είναι άφαντο… Της συμπαραστέκεται όλη η οικογένεια… Η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη κι αυτός της εξηγεί πως είναι διατεθειμένος να της τα δώσει μόνο αν χωρίσει με τον Σίμο και τον διώξει από το σπίτι.

Ο Μιλτιάδης αναγνωρίζει τα λάθη του σε σχέση με την Κατερίνα κι αποφασίζει ν’ αλλάξει στάση. Για να βγουν από τη ρουτίνα τους, ξεκινούν μαθήματα τένις. Η Ιφιγένεια ανησυχεί για τον Σπύρο και υποψιάζεται ότι έχει ερωμένη.

Η Ναυσικά και ο Άκης υπογράφουν τα συμβόλαια για το νέο φάρμακο. Η Τζουλιάνα πιέζει τον Σωτήρη να την ξαναβγάλει βόλτα κι αυτός δεν της χαλάει χατίρι, την πάει για φαγητό. Η μικρή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από το μπάνιο του εστιατορίου και να το σκάσει… 8 λέξεις:Eπεισόδια 31/8 και 1/9

Η Τζουλιάνα καταφέρνει και το σκάει από τον Σωτήρη, αυτός όμως την αντιλαμβάνεται και αρχίζει να την ψάχνει! Τελικά δεν καταφέρνει να την βρει και γυρνάει στο σπίτι του και κλαίει με λυγμούς που έχασε τη «Μαρία» του. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα, ο ίδιος όμως δεν πιστεύει ότι έχει κάνει τίποτα κακό.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο

Ο Μάρκος βρίσκει τον τρόπο να «δαμάσει» κάπως τη συμπεριφορά της Ολυμπίας και οι δυο τους δείχνουν να τα βρίσκουν τελικά. Μεγάλη αμηχανία επικρατεί στο γραφείο του Μιχαήλ, καθώς Λουκία και Ρωξάνη αναγκάζονται να εργαστούν στον ίδιο χώρο.

Ο Νικηφόρος συγκινεί αφάνταστα την Εύα με μία κίνησή του και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η Σμαράγδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει και το ατελιέ της.

Η Αποστολία βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο, χωρίς την περούκα της, και αρχίζει να την κυνηγάει! Η επανένωση Τζουλιάνας και Ναυσικάς κάνει και τις δύο πολύ ευτυχισμένες… Επιτέλους η περιπέτεια τέλειωσε…

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (1/9)

Η Ναυσικά, ανακουφισμένη πια, σφίγγει στην αγκαλιά της την Τζουλιάνα και ελπίζει ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά.

Ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του Ιδρύματος και καταφέρνει να πάρουν τη μικρή για λίγες μέρες στο σπίτι και αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή για να γιορτάσουν το χαρούμενο γεγονός. Στο μεταξύ, η Αποστολία μιλάει στην Ηλιάνα για τα «σκοτεινά σημεία» που εμφανίζει η Βίκυ και καταφέρνει να την κλονίσει.

Όταν η Ηλιάνα θα ζητήσει εξηγήσεις από τη Βίκυ, αυτή θα της «καρφώσει» την επαφή που είχε η Αποστολία μαζί της. Η Ηλιάνα, πια δεν ξέρει τι να πιστέψει. Η Σμαράγδα βρίσκεται πλέον σε απελπιστική κατάσταση, καθώς συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή. Ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για το χτύπημα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση του Δερβάνη ετοιμάζονται να πάνε και ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα. 8 λέξεις:Eπεισόδια 31/8 και 1/9

Διαβάστε Επίσης  8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η μέρα της επίθεσης στο κότερο εξελίσσεται σε μακελειό

Στη γιορτή που γίνεται για την Τζουλιάνα, ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία και κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους.

Η ξαφνική επίσκεψη της Αντριάνας αποσυντονίζει τον Μάρκο, όμως εκείνη δεν παίρνει από λόγια κι όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει. Η Αλίκη εξομολογείται στον Έκτορα πως είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κανονική σχέση. Η Εύα γίνεται έξαλλη με τις αλλεπάλληλες απουσίες της Ολυμπίας από το σχολείο κι αναθέτει στον Σίμο να την παρακολουθήσει.

Η Νόνα προτρέπει τη Ναυσικά να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως θα πάει χαμένη γιατί ο Μάρκος δεν είναι ο άντρας που θα μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Ο Λουκάς ζητάει δανεικά από τον Μιλτιάδη για να βοηθήσει τη Σμαράγδα, αλλά εκείνος αρνείται να του δώσει.

Η Ρωξάνη γίνεται έξαλλη από τις παρατηρήσεις του Μιχαήλ και του ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στη δεξίωση του Δερβάνη. Την ίδια ώρα, η Βίκυ και ο Φοίβος μπαίνουν στην τελική ευθεία του σχεδίου…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *