Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 26 ως 31/5/2020

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 26 ως 31/5/2020Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 26 ως 31/5/2020

 

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Δημιουργική και ειρηνική θα είναι η κουβέντα που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου. Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ειλικρινά και ξεκάθαρα, θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι η τελική κατάληξη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει.

Νέα γνωριμία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο τις αρεσκείας σου, αυτή η γνωριμία θα ανοίξει πορεία μελλοντικών προδιαγραφών. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές και θα σε ενθουσιάσουν, θα νιώσεις αισιοδοξία και χαρά. Η προσέγγιση του θα είναι άμεση, σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σχέση- Γάμος. Για εσένα που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ανοίγεται δίοδος επισημοποίησης. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Θα την λάβεις την πρόταση της δέσμευσης, τώρα θα καταφέρεις να αγκυροβολήσεις, να ξεκουραστείς, και να προγραμματίσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, εκδηλώσου χωρίς ενδοιασμούς και θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να σε διαγράψει από την καρδιά του. Η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φανερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο.

Νέα γνωριμία. Θα την κλέψεις την καρδιά του γοητευτικού προσώπου που θα σε κοιτάζει με επιμονή ίσως και με θαυμασμό. Εσείς οι δυο θα γίνετε ένα πολύ όμορφο, ταιριαστό και επιτυχημένο ζευγάρι. Η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί από την πρώτη ματιά.

Σχέση- γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα νερά σου, προμηνύεται εβδομάδα ένωσης, ηρεμίας, και έντονης ερωτικής έλξης. Σκέψου τι επιθυμείς εκ βάθους και διατυπώσετε το ευθέως, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε κατανοήσει και θα σε εμπιστευτεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχει η αντάμωση σου με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η χαρά και η έκπληξη σου θα είναι μεγάλη, μην ανακόψεις τον ενθουσιασμό σου, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά, εσείς οι δυο θα επανασυνδεθείτε και θα δεσμευτείτε!

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα καταφέρει να δημιουργήσει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση, θα γνωριστείς με πρόσωπο που απ την αρχή θα νιώσεις πως εσείς οι δυο θα χαράξετε μακροχρόνια πορεία αγάπης.

Σχέση- γάμος. Κλείνουν εμπόδια, βρίσκετε λύσεις, εσύ και το ταίρι σου θα ηρεμήσετε, έρχονται δεσμευτικά αποτελέσματα. Οι προσδοκίες σου θα βρουν άμεση ικανοποίηση, περνάς σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, τώρα θα πάρεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Καταφθάνουν αισιόδοξα και ευτυχισμένα συμβάντα, θα νιώσεις ασφάλεια και ολοκλήρωση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα μιλήσεις και θα συναντηθείς με τον πρώην ταίρι σου, ωστόσο η στάση σου μάλλον δεν θα είναι απολύτως ξεκάθαρη. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις και τι προσμένεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην επιστρέψεις σε καταστάσεις που σε απογοήτευσαν.

Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η προσωπικότητα του θα σε εξιτάρει. Με αυτό το άτομο θα καταφέρεις να διαγράψεις το αρνητικό παρελθόν, τα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις που η πορεία τους θα είναι στο χέρι σου.

Σχέση- γάμος. Ένα γεγονός θα σε αποσυντονίσει, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικοί εκτροχιασμοί από πλευράς σου. Ίσως να νιώσεις πιεστική τη σχέση σου γι αυτό θα οδηγηθείς σε πράξεις ριζοσπαστικές. Σου δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσεις σκέψεις και αισθήματα, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία.

 

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, θα ανταμωθείτε, θα μιλήσετε, και θα συμφιλιωθείτε. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει επανασύνδεση, αυτή τη φορά θα συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα θέσετε νέες και πιο σταθερές βάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Φεβρουάριο

Νέα γνωριμία. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν ερωτικές και μακροχρόνιες. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, καταφθάνει πρόσωπο με το οποίο θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό.

Σχέση- γάμος. Κάτι που θέλετε πολύ εσύ και το ταίρι σου θα γίνει πραγματικότητα. Έρχεται ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Λύνεται πρόβλημα που έφραζε την πορεία σας, σε περίπτωση που επιθυμείς σοβαρή μόνιμη δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση.

 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 26 ως 31/5/2020

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις την κουβέντα να πει μόνη της εκεί που θέλει, αν προσπαθήσεις να κατευθύνεις τη συζήτηση με στόχο την οριστική κατάληξη, το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει. Για την ώρα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εξέλιξη, αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Στην πορεία θα εκδηλωθεί μεταξύ σας ερωτικό ενδιαφέρον, όμως όλα θα γίνουν σταδιακά γι αυτό προσπάθησε να οριοθετήσεις την ανυπομονησία σου. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Σχέση- γάμος. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου, επιμονές, εμμονές, και βιασύνες, θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Για να μη φέρεις αναποδιές και υπάρξουν απογοητεύσεις κρατά στάση χαλαρή, διπλωματική, όχι καταπιεστική. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Αναζωογόνηση και αισιοδοξία θα σου φέρουν τα τυχερά γεγονότα που έρχονται. Το πρώην ταίρι σου θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα επικοινωνήσει μαζί σου, ετοιμάσου θα λάβεις πρόταση συνάντησης. Στο ραντεβού που θα γίνει θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων που θα τηρηθούν.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Να το ερωτευτείς άφοβα το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησε το ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις, τα αισθήματα σας θα είναι αμοιβαία και βάσιμα. Δώσε το περιθώριο για περεταίρω επαφές και συναντήσεις, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, θα ακουστούν δεσμευτικές προτάσεις. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα πειστείς πως αυτό το άτομο θέλει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας θα ανοίξει ενδεχόμενο επισημοποίησης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα απαιτούν δράση και αποφασιστικότητα, αν μιλήσεις στο πρώην ταίρι σου με ειλικρίνεια τότε θα καταφέρεις να ξανά κερδίσεις την καρδιά του. Βαλε σε λειτουργία τη διορατικότητα σου, την τόλμη και τον ερωτισμό σου, και θα δεις πως οι πράξεις σου θα φέρουν αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

Νέα γνωριμία. Θα εντυπωσιαστείς από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα πέσεις στα δίχτυα της γοητείας που θα εκπέμπει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς απ τη μια στιγμή στην άλλη. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπικό διάλογο, αν κινηθείς με αυθορμητισμό τότε θα δημιουργηθεί προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία, αξιοποίησε τα συμβάντα.

Σχέση- γάμος. Στο χέρι σου θα είναι η πορεία του δεσμού σας, οι εξελίξεις θα περιμένουν τις δικές σου ενέργειες. Πάρε απόφαση να κινηθείς άμεσα και δημιουργικά, θα γίνει αυτό που θέλεις αρκεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια, μη προσπαθήσεις να καμουφλάρεις τις προθέσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα σε εκπλήξουν και θα σε ενθουσιάσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα και συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, η ειλικρίνεια και η έλξη σας θα σας ενώσουν, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Με αμοιβαία συγκατάβαση και ωριμότητα περνάτε σε δεύτερη ερωτική αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη: Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες και τρανταχτές αλλαγές στην ζωή τους στις 13/11/2023

Νέα γνωριμία. Θα σε εντυπωσιάσει το καινούργιο όμορφο και ευγενικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αμέσως θα κλέψει την καρδιά σου, θα δείξει ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις του, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς. Πριν κλείσει η εβδομάδα το προσωπικό ραντεβού που θα γίνει μεταξύ σας ουσιαστικά θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού!

Σχέση – Γάμος. Ένα επίπεδο πιο πάνω θα ανέβει η σχέση σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ριζικές και δεσμευτικές αποφάσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση. Αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες, προχωρείτε δυναμικά με κοινή την επιθυμία να σταθεροποιηθείτε και να δεσμευτείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Φως στην καρδιά σου θα φέρει η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Τα αποκαλυπτικά λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα φέρουν επανένωση. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν την αγάπη σας, η έλξη σας είναι δυνατή δεν πρόκειται να σας άφησε χωρισμένους. Ξεκινάτε δεύτερη ερωτική αρχή με νέες υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Εντελώς τυχαία θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο που σε συμβουλεύω να μην το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, ευγενική και οικεία συμπεριφορά, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Από την αρχή που θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον, κατάληξη θα είναι ο σταθερός δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα λύσει πρόβλημα που ταλαιπωρεί εσένα και το ταίρι σου. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, κλείνουν εμπόδια και δυσκολίες. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση, αποκτάς ασφάλεια και σταθερή μελλοντική πορεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Θερμά αισθήματα τρέφει για σένα το πρώην ερωτικό σου ταίρι και θα στο αποκαλύψει. Σε συνάντηση που θα σου ζητήσει θα σου φανερώσει τι ακριβώς νιώθει και τι σκέπτεται. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε βγάλουν από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πειστείς πως το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψεις τις προσπάθειες του για επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό και εμφανίσιμο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ίσως στην αρχή να μην μπορέσεις να διακρίνεις το ερωτικό του ενδιαφέρον, ωστόσο στην πορεία των επαφών σας θα βρει τρόπο να σου εκδηλώσει τους ερωτικούς σκοπούς του. Αξιοποίησε αυτή την καινούργια πρόκληση, όλα θα πάνε πολύ καλά δε θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείς. Η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δε θα σε ξεγελάσει.

Σχέση – Γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι έχει σοβαρές βλέψεις, βρίσκεται με δημιουργική πρόταση στα χείλη. Θα σου αποκαλύψει τις επιθυμίες και τα σχέδια που κάνει για εσάς, μην εκπλαγείς αν σου ζητήσει επισημοποίηση. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά, θα σταθεροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα, ανοίγεται μελλοντική προοπτική.

 

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση. Οι εντάσεις θα ξεκινήσουν από το τηλεφώνημα και θα κορυφωθούν στη συνάντηση σας, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν επρόκειτο να προκύψει. Εκρηκτική θα είναι η συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξουν εξάρσεις και εκτονώσεις που όμως θα καταλήξουν σε επανένωση και όχι σε οριστικό χωρισμό.

Νέα γνωριμία. Θα σε βάλει σε σκέψεις το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε αναστατώσει, δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Στο χέρι σου θα είναι αν θα χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία ή αν θα γυρίσεις πίσω τα παλιά.

Σχέση- γάμος. Ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές οι επιθυμίες που έχεις εσύ και το ταίρι σου, θα υπάρξουν αντιθέσεις που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια, τολμηρά και αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια σας, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *