ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Τραγωδία! Μάνα και κόρη στη φυλακή!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Τραγωδία! Μάνα και κόρη στη φυλακή!

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

Φαίνεται πως η Κάτια και η Μαρίνα δεν είναι γρα­φτό να ζήσουν μαζί και ευτυχισμένες.

Όσο και αν έχουν προσπαθήσει η Κάτια και η κόρη της να αφήοουν πίσω τους το παρελθόν και να ονειρευτούν μαζί ένα κοινό μέλλον, αυτό φαντάζει αδύνατο.Ο μεγα­λύτερος εχθρός των δύο γυναικών είναι η Μάρθα και τα καταστροφικά, θανάσιμα σχέδια που κάνει για την Κάτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, στα επόμενα επεισόδια της σειράς η ζωή της Μαρίνας και της Κάτιας αλλάζει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτε­ρος φόβος της κοπέλας γίνεται πραγματικότητα, καθώς ο αστυνόμος μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και της δίνει διορία 24 ώρες για να παρουσιαστεί στο τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 21-22-23-24-25

Η Μαρίνα είναι συντετριμμένη από αυτή την εξέ­λιξη, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως θα αποχωριστεί την οικογένειά της και ειδικά τη Μελίτη. Οι ώρες αυτές περνούν γρήγορα και η ίδια, μη μπορώντας να συγκρο­τήσει τα δάκρυά της, τους αποχαιρετά όλους έναν έναν. Έπειτα, πηγαίνει στο τμήμα και αποκαλύπτει στον αστυ­νόμο όλη την αλήθεια για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν στη νέα της ταυτότητα! Αμέσως μετά τη μαρτυρία της, η κοπέλα οδηγείται στο κρατητήριο και είναι συντετριμμένη.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Τραγωδία

 

Οι επόμενες ώρες είναι βασανιστι­κές για τη Μαρίνα αλλά και για τους οικείους της.

Ωστόσο, μία αναπάντεχη εξέλιξη της αλλάζει ξαφνικά τη ζωή.

Ο αστυνόμος την επισκέπτεται στο κελί της και της ανακοι­νώνει πως τελικά αποφυλακίζεται. Εκείνη δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεσπάει σε κλάματα. Το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί ξανά με την οικογένεια και τους φίλους της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Δραματικές Εξελίξεις – Η Μαρίνα απαγάγει την ‘Ελλη

Η είδηση πως η Μαρίνα είναι και πάλι ελεύθερη δί­νει χαρά σε όλους!

Έτσι, το βράδυ η κοπέλα μαζί με τον Μιχάλη γιορτάζουν την αθώωσή της.

Όμως τότε μια νέα, συνταρακτική είδηση σκάει σαν βόμβα και η χαρά μετατρέπεται σε τραγωδία… Αστυνομικοί βρίσκουν την Κάτια και τη συλλαμβάνουν για τον φόνο του Νίκου.

Παρόλο που η γυναίκα τούς λέει πως είναι θύμα μιας πλεκτάνης που έστησε η Μάρθα, εκείνοι την οδηγούν στο αστυ­νομικό τμήμα.

Η Κάτια βρίσκεται καταρρακωμένη στο κρατητήριο ως βασική ύποπτη για τον φόνο του Νίκου και την επόμενη μέρα οδηγείται στη φυλακή. Άραγε θα αποδειχθεί πως η γυναίκα είναι αθώα;

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση