ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Τι συμβαίνει τελικά με τον Μάρκο;

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Τι συμβαίνει τελικά με τον ΜάρκοΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Τι συμβαίνει τελικά με τον Μάρκο; Μεγάλες αποκαλύψεις και ανατροπές!

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

 

Εδώ και αρκετό διάστημα κανείς δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο Μάρκος, καθώς θεωρεί πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Ωστόσο, ο νεαρός, όπως θα δούμε, κάνει μία σοβαρή συζήτηση με τον Μάκη και αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια αλλά και ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Η αποκάλυψη αυτή γίνεται ύστερα από μία σειρά γεγονότων που αφορούν την εταιρεία, όπως είναι η κομπίνα που έστησε ο Ζούβας εις βάρος του Μάρκου αλλά και γενικότερα στη ζωή των δύο αντρών.

Άλλωστε, η αγάπη της Σύλβιας για τον Μάρκο και η συμπάθεια μεταξύ τους πάντα εξόργιζαν τον Ζούβα.

 

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Τι συμβαίνει τελικά με τον Μάρκο

 

Ο τελευταίος μένει άφωνος όταν ο Μάρκος τού αποκαλύπτει πως ο πατέρας του ήταν ο Ανδρέας και πως η σχέση του με τη Σύλβια και τον Δαμιανό είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική, είναι αδελφική.

Διαβάστε Επίσης  «Έλα στη θέση μου»: Μεγάλες αλλαγές στη ζωή των ηρώων - Έρχεται η απόλυτη ήττα!

Έτσι, επιφορτίζεται με το να κουβαλάει μαζί του αυτό το μυστικό, μέχρι ο Μάρκος να αποφασίσει να το αποκαλύψει σε όλους. Από την άλλη, ο Φώτης και ο Ζαχαρίας κρύβουν από τον Ζούβα ότι η Ζωγραφιά έμαθε την ύπαρξη της Βιοσοφούλας, κάτι που θα επέφερε τον θυμό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το My tv, μία αποκάλυψη από μέρους του τους αφήνει άφωνους. Παράλληλα, οι δύο άντρες πιέζουν τον Μάκη να πουλήσει τις τελευταίες κρέμες Αντρουά, με αποτέλεσμα να τον δει ο Θοδωρής. Λίγο μετά, εκείνος φεύγει έχοντας στο μυαλό του έντονα όσα του αποκάλυψε ο Μάρκος.

Αυτό, φυσικά, επηρεάζει τόσο τη ζωή του όσο και τον… ύπνο του, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Ζούβας μουρμουράει στο όνειρό του κάποια πράγματα που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα και το όνομα του Μάρκου.

Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος καλεί ξανά τον Μάκη στο γραφείο του ώστε να μιλήσουν για κάτι σοβαρό.

Η αλήθεια είναι πως το μεγάλο αυτό μυστικό έχει ανατρέψει τα όσα πίστευε ο Ζούβας και τον έχει επηρεάσει. Ωστόσο, από εδώ και στο εξής αυτό που θέλει ο Μάρκος από εκείνον είναι τη στήριξή του ώστε να μάθει τα πάντα για τον πατέρα του. Μάλιστα, η Λατάνια τον ακούει να ζητάει από τον Μάκη να μάθει αν σκότωσε ο Ανδρέας τον Ιταλό.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62-63

Ο ίδιος έχει ανάγκη να ανακαλύψει τα πάντα για αυτόν τον άνθρωπο και να ρίξει φως στον χαρακτήρα του και στις πρακτικές του.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ζούβα δεν σταματούν εκεί, καθώς από τη μία ο Σήφης ανακαλύπτει το λάδι που έκρυβε ο Ζαχαρίας στο Χημείο, ενώ από την άλλη η εμπλοκή του Θοδωρή στα πράγματα τον φέρνει μπροστά στη Σύλβια να της δείχνει περίεργες φωτογραφίες του άντρα της και να την κάνει καχύποπτη.

Ως αποτέλεσμα, η ίδια ξεκινά να παρακολουθεί τον Ζούβα. Θα καταφέρει ο Μάκης να κρατήσει κρυφό το μυστικό του Μάρκου ή θα αναγκαστεί τελικά να τα αποκαλύψει όλα στη γυναίκα του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *