ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια αργοπεθαίνει!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια αργοπεθαίνει!ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια αργοπεθαίνει!

Βγήκε στην επιφάνεια η είδηση πως η Κάτια αργοπεθαίνει!

Η Κάτια ζώντας ένα μαρτύριο και έχοντας εξαντληθεί σωματικά και ψυχολογικά, αρρωσταίνει βαριά. Ο Νίκος αποφασίζει να μην την πάει στο νοσοκομείο και οι στιγμές που περνά η γυναίκα είναι τραγικές. Την ίδια ώρα η Μαρίνα την ψάχνει απεγνωσμένα, ενώ η Μάρθα εξακολουθεί να θέλει τον θάνατό της.

Η κατάσταση της Κάτιας είναι δραματική. Ο εφιάλτης της στα χέρια του Νίκου συνεχίζεται και τα βασανιστήρια που περνάει δεν έχουν τέλος. Εκείνος έχει χάσει κάθε έλεγχο του εαυτού του και η σχιζοφρένειά του εντείνεται ακόμη περισσότερο. Φοβάται κάθε λεπτό που είναι δίπλα του, αλλά δεν τολμάει να μιλήσει.

Εύχεται να τελειώσει το μαρτύριό της. Ψυχολογικά πλέον η Κάτια είναι ένα ράκος. Δεν αντέχει άλλο να υποφέρει και όλο αυτό που συμβαίνει έχει επίπτωση στην υγεία της. Ο οργανισμός της είναι εξαντλημένος με την τόση ταλαιπωρία και εκείνη δείχνει σημάδια παραίτησης. Η υγεία της αρχίζει να κλονίζεται. Νιώθει αδύναμη και εξαντλημένη. Ολα αυτά σε σχέση με την αγωνία που ζει την κάνουν να νιώθει εντελώς ανήμπορη. Μέσα σε αυτήν τη συνθήκη η Κάτια αρρωσταίνει βαριά.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 30-31-32

Στην αρχή ο Νίκος δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Οταν όμως συνειδητοποιεί πως είναι βαριά άρρωστη, μπαίνει σε μεγάλο δίλημμα. «Τι θα κάνω τώρα; Κι αν πεθάνει;» μονολογεί. Μετά από μάχη που δίνει με τον εαυτό του, τελικά αποφασίζει να μην την πάει στο νοσοκομείο. Η Κάτια υποφέρει και κάθε λεπτό νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Χάνει πια τις αισθήσεις της και δεν υπάρχει κανένας να τη βοηθήσει. Νιώθει ότι θα πεθάνει μόνη και εγκαταλελειμμένη χωρίς να ξαναδεί ποτέ την κόρη της και να της ζητήσει συγχώρεση.\

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Βγήκε στην επιφάνεια η είδηση πως η Κάτια αργοπεθαίνει!

Ο Νίκος αρνείται να σκοτώσει την Κάτια

Η Κάτια άρρωστη κινδυνεύει στα χέρια του Νίκου, που αδυνατεί να τη βοηθήσει. Στο μεταξύ ο Αργύρης δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τρόπους να βρεθεί ξανά κοντά στην Κάτια, προκειμένου να τη σώσει από τα χέρια του βασανιστή της. Αρχίζει να υποπτεύεται τον εργάτη του Νίκου. Πιστεύει πως εκείνος ξέρει πού κρύβεται το αφεντικό του με την Κάτια και αρχίζει να τον παρακολουθεί.

Την ίδια ώρα η Μάρθα πιέζει τον Νίκο να σκοτώσει την Κάτια. «Πρέπει να το κάνεις. Σας ψάχνουν όλοι. Ολα είναι εναντίον σου», του λέει. «Δεν θα τη σκοτώσω. Αυτό ξέχνα το», της απαντά. «Τότε θα πω στην κόρη σου όλα όσα έχεις κάνει. Θα της πω ότι εσύ είσαι ο δολοφόνος της μάνας της», τον απειλεί και τον εκβιάζει με το εγκληματικό του παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Μάρθα πιάνεται στην παγίδα της

Η Μαρίνα δεν μπορεί να ησυχάσει. Βασανίζεται από τη σκέψη ότι η Μάρθα προσπαθεί να κάνει κακό στην Κάτια και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. «Πες μου. Εχεις καμία σχέση με την εξαφάνιση της μάνας μου;» τη ρωτάει. «Μαρίνα μου, τι είναι αυτά που λες; Πώς μπορεί να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο για μένα μετά από όλα όσα έχω κάνει;» της αποκρίνεται εκείνη.

Αργότερα η Μαρίνα, μη έχοντας ακόμη νέα από την Κάτια, είναι πολύ ταραγμένη. Το ίδιο και ο Αργύρης, που νιώθει να καταλήγουν σε αδιέξοδο οι προσπάθειές του να τη βρει. Η Μάρθα κάνει τα πάντα για να διαλύσει τους φόβους της Μαρίνας και να ξαναποκτήσουν την παλιά τους σχέση. Παράλληλα, εκβιάζοντας τον Νίκο να εκτελέσει την εντολή της, δεν ξέρει ότι βάζει τον εαυτό της στο στόμα του λύκου.

Πηγή: youweeekly.gr

Αφήστε μια απάντηση