Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα ανακαλύπτει την προδοσία της Μάρθας!

Σε κλοιό θανάτου η Κάτια. Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα.Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα ανακαλύπτει την προδοσία της Μάρθας!

 

Σε κλοιό θανάτου η Κάτια. Η Μαρίνα υποψιάζεται την Μάρθα.

Την ώρα που η Κάτια βρίσκεται πιο κοντά στον θάνατο από ποτέ με τη Μάρθα να καραδοκεί, ο Φώτης κατηγορείται επίσημα για τον φόνο της μητέρας της Κλειώς.

 

Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια, ενώ η εξήγηση που της δίνει ο Αργύρης δεν πείθει ούτε την ίδια ούτε τον Μιχάλη. Η κοπέλα υποψιάζεται τον Αργύρη, ενώ ο Μιχάλης της αποκαλύπτει: «Η Κάτια δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Μάρθα γι’ αυτή τη συνάντηση, γιατί δεν την εμπιστεύεται». Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα: «Τι είναι αυτά που λες; Γιατί να σκέφτεται κάτι τέτοιο; Σίγουρα κάποια παρεξήγηση έχει γίνει. Τα κενά μνήμης που έχει την έχουν μπερδέψει», του αποκρίνεται.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Θάνατος που τσακίζει τη Μάρθα

-Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Την ίδια ώρα ο Φώτης, θέλοντας να παρευρίσκεται στη συνάντηση των δύο γυναικών, το σκάει από την αποθήκη του μπαρ και συλλαμβάνεται. Ο Νίκος, που έχει καταφέρει να πάρει και πάλι την Κάτια, φαίνεται να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τη σκοτώσει. Η γυναίκα περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του. Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να τελειώνει μαζί της.

Η μεγάλη σύγκρουση

Η Μαρίνα βγάζει τον Φώτη από τη φυλακή με εγγύηση αφού έχει πάρει χρήματα από τον Χατζή… φυσικά με αντάλλαγμα. Ο Φώτης, ελεύθερος πια, πάει στο σπίτι του Νίκου με σκοπό να πάρει την Κάτια, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακολουθήσει. Ο Αντρέας, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αποφασίζει να πει ψέματα στη Ρένα για να βοηθήσει τον Φώτη. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και τον Αργύρη. Οι δυο τους, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να γλιτώσουν την Κάτια, θα ανακαλύψουν με έκπληξη την ύποπτη διασύνδεση που έχει ο Νίκος με τη Μάρθα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 116-117-118-119

Φώτης, Αργύρης και Αντρέας πηγαίνουν στη Μαρίνα και της λένε τα πάντα. «Η Μάρθα τα είχε σχεδιάσει όλα από την αρχή μαζί με τον Νίκο. Τόσο καιρό ήξερε πού είναι η Κάτια», της λένε. «Αποκλείεται. Τι είναι αυτά που λέτε; Η Μάρθα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Ξέρει πόσο υπέφερα όλο αυτόν τον καιρό. Σίγουρα κάτι άλλο έχει συμβεί», τους λέει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις.

Όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση