ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30.fiftififti.euΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στο Δ ΚΥΚΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

Επεισόδιο 26

Ο Βλάσης κάνει ξεκάθαρο στη Μαρίνα ότι δεν την θέλει για βύσμα προκειμένου να περάσει τις εξετάσεις ενώ η Φαίη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την ξαφνική αλλαγή του Δαμιανού.

Ο Δαμιανός αφήνεται στις ικανότητες μιας μυστήριας Σιτσιλιάνας μάγισσας. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας προσπαθούν μάταια να φέρουν κοντά τον Λεωνίδα και τη Φλωρέτα και ο Ζούβας φεύγει για τη Λέρο προσπαθώντας να μάθει το μεγάλο μυστικό που του κρύβει η μητέρα του Ζέφη.

Ποιος κρύβεται πίσω από τον μυστηριώδη τύπο που παρακολουθεί τα βήματα του Μάρκου; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν η Φλωρέτα αποφασίσει να αποκαλύψει στον Σήφη ότι είναι ο γιος της;

Επεισόδιο 27

Ο Σήφης μαθαίνοντας την ιστορία της Φλωρέτας θυμώνει πολύ μαζί της. Η Φαίη ανακαλύπτει τις επαφές του Μάρκου με την Σύλβια. Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει τον Λεωνίδα να μη διαλύσει τον γάμο του και η Σύλβια δείχνει στον Μάρκο που πήγαν τα χρήματα που της προσέφερε για τα συσσίτια.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Δαμιανός εξακολουθεί να «παίζει» την Φαίη ενώ η Μαρίνα την γνωρίζει επιτέλους από κοντά. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν ο Αχιλλέας ανακαλύψει το ψέμα της για την πρόταση που είχε για δουλειά;

Τι θα συμβεί όταν ο παππούς Χατζάκης αποκαλύψει στην Σύλβια την πραγματική του συγγένεια με τον Ζούβα;

Επεισόδιο 28

Η ώρα του διαζυγίου για το Βλάση και τη Μίκα, ήρθε. Η Φλωρέτα, απογοητευμένη από τη στάση του Λεωνίδα, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντάς τον. Η Ρενάτα πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου, για να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους τα πράγματα.

Τι θα κάνει η Φαίη, όταν εμφανίζεται ένας αλλαγμένος, διαφορετικός στη συμπεριφορά Δαμιανός από αυτόν που ήξερε; Και πώς θα αντιδράσει ο Σήφης, όταν μάθει κατά λάθος ότι είναι γιος της Φλωρέτας;

Επεισόδιο 29

Ο Σήφης σοκαρισμένος είναι ο γιος της Φλωρέτας, προσπαθεί να την βρει να μιλήσουνε. Η Φαίη αιφνιδιάζει το Μάρκο στο σπίτι του για να βρει τι της κρύβει, όμως εκείνος την αιφνιδιάζει βάζοντας ξεκάθαρα όρια στη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας καλεί την Βασιλίνα να επιστρέψει στο σπίτι του

Η Βάνα έχει το Φώτη στη μπούκα για το ψέμα του. Ο Βλάσης ζητά παρηγοριά μετά τις υπογραφές του διαζυγίου στον Αχιλλέα και στη Ρενάτα, όμως ο Αχιλλέας επιμένει πως κάτι παίζει με τη Μαρίνα.

Πώς θ’ αντιδράσει ο Βλάσης; Τι θα κάνει η Φλωρέτα όταν συναντηθεί με το Σήφη; Άραγε θα του πει την αλήθεια;

Επεισόδιο 30

Ο Δαμιανός κάνει ένα μεγάλο χουνέρι στη Φαίη. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να φέρει τη Φλωρέτα πίσω στο σπίτι, αλλά αυτή ενδιαφέρεται μόνο για το Σήφη που ξέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα του έχει πει.

Ο Μάρκος κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στη Λατάνια και αυτή προσπαθεί να την κρατήσει μυστική από το Μίμη. Η Ρενάτα ψαρεύει τον Αχιλλέα και ακούει κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Γιατί ξιφομαχούν ο Βλάσης και η Μαρίνα; Τι έμαθε στη Λέρο ο Ζούβας για την ταυτότητα του πατέρα του; Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν καταλάβει ότι η Φαίη έχει βάλει να τον παρακολουθούν;

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

 

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *