ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29-30-31-32

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29-30-31-32

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που βλέπουμε στον Alpha.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29-30-31-32

Επεισόδιο 28

Ο Νικηφόρος φοβάται μήπως ο Μάξιμος είναι μπλεγμένος στη εξαφάνιση της Αριάδνης, ενώ η Άννα με τον Θοδωρή ψάχνουν ακόμη να βρουν ένα σημάδι ζωής.

Η Θάλεια πείθει τη Μαργαρίτα πως δεν είναι υιοθετημένη και αποφασίζει να επιστρέψει το γρηγορότερο στο σπίτι της. Ο Λουκάς βλέπει τη Χρυστάλλα στο αεροδρόμιο και της προτείνει να κάνουν παρέα όσες μέρες μείνουν στην Ρόδο.

Η Αλεξία δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχρότητα του Μάξιμου και βάζει τον Ανδρέα να τον ψαρέψει. Ο Νικηφόρος για μια ακόμη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με εκβιαστές και υπενθυμίζει στον Μάξιμο πως ο γάμος του με την Αλεξία είναι η μόνη σωτηρία του.

Επεισόδιο 29

Ο Λουκάς με την Χρυστάλλα καταλήγουν μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο στην Ρόδο. Η Αλεξία είναι συντετριμμένη, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο την αποφεύγει ο Μάξιμος.

Μην ξέροντας τι άλλο να υποθέσει, καταλήγει πως ο Μάξιμος τα έχει ξαναφτιάξει με την Αριάδνη. Την ίδια στιγμή η Άννα συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης και καλεί στο γραφείο της τον Νικηφόρο Απέργη.

Διαβάστε Επίσης  .ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17

Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Αντρέα το μυστικό που κρύβει τόσο καιρό καθώς και τους εφιάλτες που βλέπει από παιδί στον ύπνο της.

Επεισόδιο 30

Η Αλεξία θορυβείται από την αλλαγή στη συμπεριφορά του Μάξιμου και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει. Ο Μάξιμος σε αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης DNA δεν μπορεί να πει τίποτα και της ζητάει πίστωση χρόνου, αλλά η Αλεξία δεν φαίνεται διατεθειμένη να του δώσει.

Ο Ίωνας διορίζεται στη Σύμη, πριν φύγει όμως αποφασίζει να συναντήσει τον Μάξιμο για να πάρει κάποιες τελικές απαντήσεις. Η σχέση των δύο φίλων όμως φαίνεται πως έχει χαλάσει οριστικά.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να βρει τις ρίζες της, ενώ η Αριάδνη εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής. Η Αλκμήνη πεθαίνει, αφήνοντας τη Νίκη στην θλίψη και την οργή.

Επεισόδιο 31

Η Αλεξία ανακοινώνει πως έχει κανονίσει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ινδία και πως θα αναχωρήσει άμεσα, αναστατώνοντας την Δέσποινα και τον Μάξιμο, ο οποίος ξεσπά στην μητέρα του κατηγορώντας την πως του διέλυσε τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22

Η Άννα ανακαλύπτει κάτι περίεργο στη λίστα με τις κλήσεις της Αριάδνης και καλεί την Αλεξία. Στο μεταξύ την στιγμή που ο Νικηφόρος βγάζει έναν ακόμα προεκλογικό λόγο, φτάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα στο κινητό του.

Την ίδια ώρα ο Ιάκωβος συζητά με τον Μάνταλ την απόφασή του να παντρευτεί την Σάσα.

Επεισόδιο 32

Η Νίκη έχει πάει στο χωριό για τη κηδεία της Αλκμήνης και εκεί βλέπει τον Στάμο. Ο Μάξιμος παρακαλάει τον Ανδρέα να μεσολαβήσει και να πείσει την Αλεξία να μη φύγει μόνη της. Την ίδια ώρα η Βέρα ενημερώνει την Δέσποινα πως θέλει να την επισκεφθεί η Άννα, η αστυνομικός.

Ο Ιάκωβος υπόσχεται στην Σάσα, πως θα παντρευτούν άμεσα με ινδική τελετή γάμου.

Η Αλεξία λίγο πριν αναχωρήσει επισκέπτεται τον Ανδρέα, ο οποίος βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και κάνει μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση, ζητώντας από την Αλεξία να εγκαταλείψουν τα πάντα και να φύγουν οι δυο τους.

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36-37

 

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *