Άγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ξέφρενη συνάντηση Μυρσίνης με Κυπραίο

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια.fiftififti.eu

Άγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ξέφρενη συνάντηση Μυρσίνης με Κυπραίο

Η απόφαση του νεαρού Σεβαστού να εγκατασταθεί στην αγροικία των αδελφών Σταµίρη µετά την εκδίωξη από τον πατέρα του δηµιουργεί σκάνδαλο στο χωριό. Στο ∆ιαφάνι έπειτα από πολλά χρόνια επιστρέφει η αδελφή του ∆ούκα, Ανέτ Ρουσσώ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η ιστορία του πρωτότυπου σεναρίου διαδραµατίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 (1958) σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάµπου και περιστρέφεται γύρω από τις τρεις αδελφές Σταµίρη, οι οποίες χτυπηµένες σκληρά από τη µοίρα προσπαθούν να επιβιώσουν σε µια ανδροκρατούµενη κοινωνία µε πολύ συγκεκριµένα πρότυπα. Πρόκειται για την Ελένη (Μαρία Κίτσου), την Ασηµίνα (Ελλη Τρίγκου) και τη ∆ρόσω (∆ανάη Μιχαλάκη).

Η Ασηµίνα παίρνει µια απόφαση που θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες

Το χωριό ενηµερώνεται για την εγκύκλιο του υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δηµιουργία µιας βιοµηχανικής ζώνης και διχάζεται, µε κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλους κατά του σχεδίου εκβιοµηχάνισης της περιοχής.

Η Ελένη πλέον αντιλαµβάνεται τους λόγους που ο ∆ούκας ήθελε τα χωράφια της και µια νέα σφοδρή διαµάχη ξεκινά. Την ίδια στιγµή, ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά µε τη Μυρσίνη, ενώ ο ∆ούκας εκµεταλλευόµενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασηµίνας κάνει µια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους: τα χωράφια να δοθούν εκ νέου ως προίκα. Παράλληλα, το ταλέντο της ∆ρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το ∆ιαφάνι. Η Ασηµίνα παίρνει µια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δύο οικογένειες, των Σταµίρηδων και των Σεβαστών.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Βόσκαρης αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια.fiftififti.eu

Η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη µία φορά τον Κυπραίο, µόνο που αυτήν τη φορά η συνάντησή τους γίνεται αναπάντεχη

Ο Λάµπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέµα των χωραφιών και µοιραία έρχονται και πάλι πιο κοντά. Ο ∆ούκας αποφασίζει να διώξει τον Κυπραίο από το χωριό και εκείνος του κάνει µια δελεαστική αντιπρόταση. Η Ασηµίνα παλεύει µε τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Είναι σε δίληµµα αν πρέπει να δεχθεί την πρότασή του να φύγουν για το Παρίσι. Η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη µία φορά τον Κυπραίο, µόνο που αυτήν τη φορά η συνάντησή τους παίρνει µια αναπάντεχη τροπή…

Λίγο αργότερα η Ελένη πηγαίνει στον ∆ούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά µε την προίκα της Ασηµίνας. Οµως ο Νικηφόρος κάνει µια απρόβλεπτη κίνηση. Ξεκαθαρίζει στην Ελένη αλλά και στον πατέρα του πως δεν δέχεται την προίκα. Ο ∆ούκας σε έξαλλη κατάσταση απειλεί να τον αποκληρώσει και τον διώχνει από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ανατρεπτικό το τέλος του Παναγιώτη στη σειρά

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια.fiftififti.eu

Η… Κάτια Δανδουλάκη έρχεται από το Παρίσι

Ο Νέστορας αρρωσταίνει βαριά και ο Κυπραίος στέκεται στο πλευρό του. Η ∆ρόσω µαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα που απαγορεύεται να ερωτευτεί, ενώ ο ∆ούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται µια ανεπάντεχη επίσκεψη από το… Παρίσι: της αδελφής τους, Ανέτ Ρουσσώ (Κάτια ∆ανδουλάκη), η οποία έρχεται αποφασισµένη να βάλει οριστικά τα πράγµατα στη θέση τους. Η Ανέτ θα κάνει µεγάλη προσπάθεια να συµφιλιώσει τα δύο αδέλφια.

Ο Νικηφόρος µε τη συγκατάθεση της Ελένης µετακοµίζει στο σπίτι των τριών αδελφών. Στο χωριό ξεσπά σκάνδαλο µε πολλά κουτσοµπολιά. Ο Κυπραίος επισκέπτεται τον ∆ούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει µια πρόταση συνεργασίας. Όταν ο ∆ούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το µοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Θα ξεκινήσει η αντίστροφη µέτρηση για τις αδερφές Σταµίρη ή πρόκειται άραγε για µπλόφα του Κυπραίου.

πηγή

Άγριες Μέλισσες

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *