Τελικός Survivor 2018: Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής

Τελικός Survivor 2018Την μεγάλη νίκη στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, πέτυχε ο Ηλίας Γκότσης , όπως αποφάσισε το κοινό με την ψήφο του στον τελικό.
Τελικός Survivor 2018: Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής

 

Την μεγάλη νίκη στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, πέτυχε ο Ηλίας Γκότσης , όπως αποφάσισε το κοινό με την ψήφο του στον τελικό.

Στο τέλος του έφτασε και το δεύτερο instalment του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης, με το κοινό να ψηφίζει και έτσι, ο Ηλίας Γκότσης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Survivor.

O μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βεΐκου με τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Διαβάστε Επίσης  Φαίδρα Δρούκα: «Είχα αφήσει την τηλεόραση από επιλογή»

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όταν ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός και φώναξε συνθήματα.

Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, ενώ η τρίτη συμμετέχουσα του ημιτελικού, Μελίνα Μεταξά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο του κοινού και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε Επίσης  Οι προετοιμασίες του χλιδάτου γάμου του Αλβάρο και η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που αδημονούσε για το όνομα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο Ηλίας Γκότσης έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *