8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

 

Επεισόδιο 51

Η ανακάλυψη του σκελετού στο σαγράδο δημιουργεί μεγάλη ταραχή πρώτα στον Οδυσσέα, ο οποίος καλεί αμέσως την αστυνομία και μετά τη Ναυσικά και τον Μιχαήλ. Η είδηση γίνεται γρήγορα γνωστή και οι δημοσιογράφοι τους πολιορκούν, ενώ η αστυνομία ξεκινάει τις ανακρίσεις.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ καταφέρνει να πείσει τη μικρή Αριάδνη και να την πάρει από το σπίτι του Άκη, ενώ αναγκαστικά ακολουθεί και η Ηλιάνα που δεν θέλει να αφήσει μόνο του
το παιδί της.

Τα πράγματα στο σπίτι γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Μιχαήλ και την Ηλιάνα, αφού η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ψυχρή καιτεταμένη.

Ο Σίμος που έχει χάσει στα χαρτιά τις 10.000 ευρώ, είναι σε δραματική κατάσταση και προκειμένου να παραπλανήσει την Εύα,«σκηνοθετεί» διάρρηξη στο σπίτι τους.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να καλοπιάσειτην Ηλιάνα, προκειμένου να δεχτεί το γεγονός του γάμου του με την Ευγενία, αλλά η αδερφή του θυμωμένη τον διώχνει από το σπίτι τους. Ο Λουκάς, μεθυσμένος, πάει στο σπίτι του Μιλτιάδη, αποφασισμένος να πει όλη την
αλήθεια στην Κατερίνα.

Επεισόδιο 52

Ο Οδυσσέας πιέζει τη Ναυσικά να του δώσει απαντήσεις σχετικά με τον σκελετό που βρέθηκε στο σαγράδο, αλλά εκείνη δεν δείχνει να ξέρει τίποτα, ενώ η Νόνα που μάλλον κρύβει πολλά είναι σε καταστολή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93-94

Την ίδια ώρα, η Χρυσούλα ενημερώνει την αστυνομία για την εξαφάνιση της ξαδέρφης της προ δεκαετίας. Η Ρωξάνη αρχίζει να έλκεται και πάλι από τον Μιχαήλ, ο οποίος σε μια στιγμή αδυναμίας της λέει πως σκοπεύει να αναγνωρίσει το παιδί.

Η Εύα σοκάρεται από τη ληστεία στο σπίτι, ενώ ο Σίμος βουλιάζει στις τύψεις. Ο Οδυσσέας συμβουλεύει την Ηλιάνα να πάψει να παρακαλάει τον Μιχαήλ για διαζύγιο, να πάρει το παιδί και να πάνε στο σπίτι του Άκη. Παράλληλα ο Άκης συνεχίζει να πολεμάει τον Μιχαήλ με κάθε μέσο.
Η κατάσταση της υγείας της Ολυμπίας ξαφνικά χειροτερεύει.

Επεισόδιο 53

Ο Άκης πείθει την Ηλιάνα πως δεν έχει κάτι να φοβάται και έτσι γυρνάει στο πατρικό της μαζί με το παιδί. Η Ολυμπία στέκεται τυχερή για μια ακόμα φορά, αλλά η ανάγκη για χειρουργείο είναι πια επιτακτική.

Ο Δημήτρης σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του τον αποκλήρωσε, αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο Μιχαήλ δίνει στη Ρωξάνη να καταλάβει πως σοβαρολογεί όταν λέει πως θα
αναγνωρίσει τον μικρό Άγγελο, ενώ σε δεύτερο επίπεδο όλα δείχνουν πως το μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει.

Ο Οδυσσέας αναγκάζει τη Ναυσικά να φάει μαζί με τον Νικηφόρο, αλλά το κλίμα μεταξύ τους είναι εχθρικό. Ο Λουκάς εκμυστηρεύεται στην Κατερίνα πόσο μόνος νιώθει κι απολογείται για τη συμπεριφορά του.

Η Ιφιγένεια εμφανίζεται στην Κέρκυρα κι αρχίζει να ψαρεύει τον Σπύρο για την ιστορία με τον σκελετό.Ο Μιχαήλ, έξαλλος με την συμπεριφορά της Ηλιάνας απειλεί να την πάει στα δικαστήρια και να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού,αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Διαβάστε Επίσης  8 λέξεις:Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (1/9)

Ο Οδυσσέας αποφασίζει να κάνει κάτι παράτολμο για την αγάπη του.

Επεισόδιο 54

Ο Οδυσσέας λέει ψέματα σε όλους ότι πηγαίνει στην Κασσιόπη και φεύγει για την Αθήνα, όπου συναντά την Ηλιάνα και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο,τη στιγμή που τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και πιο πολύ.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία για την Ηλιάνα
με σκοπό σε μια επικείμενη δίκη να την παρουσιάσει ως ψυχολογικά διαταραγμένη και να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Αριάδνης.

Ο Σίμος απελπισμένος και γεμάτος τύψεις, στρέφεται στους τοκογλύφους προκειμένου να βρει χρήματα για την εγχείρηση της κόρης του. Η Σμαράγδα εξομολογείται στον Λουκά την σχέση της με τον Άκη και του αποκαλύπτει ένα μέρος του μεγάλου της μυστικού.

Όταν ο Μιχαήλ, θα πάει στο σπίτι του Άκη για να πάρει και πάλι την κόρη του, η κατάσταση θα ξεφύγει και απέναντι στις κατηγορίες του Άκη εναντίον του, θα αποκαλύψει αυτό που η Ηλιάνα δεν ήθελε ποτέ να αποκαλυφθεί, ειδικά στον πατέρα της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 47-48-49-50

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64-65-66

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62

 

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *