8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64-65-66

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64-65-66

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Επεισόδιο 63

Η Σμαράγδα επιβεβαιώνει πως το παιδί είναι του Άκη κι αυτός παθαίνει τεράστια σύγχυση! Στη συνέχεια τον στριμώχνει χωρίς προηγούμενο και του ορίζει ένα τελεσίδικο! Μέσα από μια δυσκολία γεννιέται μια ιδέα και η οικογένεια του Σίμου αποφασίζει να μετακομίσει σε άλλο σπίτι!

Η Ναυσικά είναι σίγουρη ότι ο Μιχαήλ δεν κοιμάται πλέον σπίτι του και τον προειδοποιεί
για το πιθανό σκάνδαλο που θα σκάσει. Η Ιφιγένεια φτάνει στα όριά της με τον Σίμο και μετά από μία έντονη κουβέντα, δηλώνει παραίτηση! Η Ηλιάνα δεν μπορεί μακριά απ’ τον Οδυσσέα κι αυτός κλείνει εισιτήρια για να πάει να την βρει στην Αθήνα!

Η αστυνομία φτάνει όλο και πιο κοντά στον εντοπισμό των ληστών και ο Σωτήρης δείχνει να χάνει τον έλεγχο. Ο Μιχαήλ ξυπνάει στο σπίτι της Ρωξάνης και την ρωτάει αν πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να πηγαίνει κάποια ρούχα εκεί. Η Έρση ανακοινώνει κάτι στον άναυδο και έκπληκτο Οδυσσέα που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα!

Επεισόδιο 64

Τα αναπάντεχα νέα της Έρσης, μουδιάζουν τον Οδυσσέα που αναγκάζεται να αναβάλει το ταξίδι του στην Αθήνα και να πει ψέματα στην Ηλιάνα. Ο Άκης, έξαλλος με τη συμπεριφορά της Σμαράγδας, αποφασίζει να πάρει τη νομική συμβουλή του δικηγόρου του για το πως θα κινηθεί από δω και μπρος.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98

Η Κατερίνα αρχίζει να εκθειάζει τον Αλέκο, γεγονός που παραξενεύει τον Μιλτιάδη. Η Ευγενία βρίσκει δουλειά, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Ιφιγένεια, απογοητευμένη από τη στάση του Σίμου, τον ρεζιλεύει στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα Εύα και Σίμος πακετάρουν για να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι. Ο Μιχαήλ αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Ηλιάνα, παρά τις πιέσεις της Ναυσικάς, ενώ η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε.

Η Σμαράγδα εμπιστεύεται στον Λουκά το μεγάλο της μυστικό. Ο Φοίβος στήνει θανάσιμη παγίδα στον Σωτήρη. Η Στέλλα και η Ευγενία συναντιούνται επιτέλους με το «πρόσωπο»…

Επεισόδιο 65

Ο Οδυσσέας προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα και να κάνει την Έρση να ξεχαστεί, λίγο πριν την επέμβαση. Οι τύψεις όμως τον πνίγουν και η Ηλιάνα δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι του συμβαίνει.

Παράλληλα, ένα ακόμα συμβάν έρχεται να ενισχύσει την υποψία της ότι ο Μιχαήλ προσπαθεί να την τρελάνει, αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Ο Άκης δεν ξέρει πως να χειριστεί το θέμα της Σμαράγδας, ενώ τον κάνει έξαλλο το γεγονός ότι αυτή τη φορά εκείνη έχει το πάνω χέρι.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι τον Λουκά, αλλά η κουβέντα καταλήγει σε έναν ακόμα καυγά. Η Ιφιγένεια αναγκάζεται να γυρίσει στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει την οργή του πατέρα της σχετικά με ένα νέο βίντεο που ανέβασε.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 181-182

Η Κατερίνα καλεί τον Αλέκο για φαγητό σε μια προσπάθεια να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Η Έρση αντιδρά απρόβλεπτα, φέρνοντας τον Οδυσσέα αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα…

Επεισόδιο 66

H Έρση και ο Οδυσσέας φεύγουν από το ιατρείο και τα πράγματα δείχνουν πως θα κρατήσουν το παιδί. Ο Μιχαήλ λέει στον Άκη τι ακριβώς συμβαίνει με την Ηλιάνα και οι δυο τους αποφασίζουν ότι το καλύτερο θα ήταν να δει έναν ψυχίατρο.

Η Ιφιγένεια ξεχνάει να πει στον Σπύρο ότι έφυγε από την Κέρκυρα και το ζευγάρι τσακώνεται πολύ άσχημα! Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ κάνει μια πρόταση στην Ρωξάνη που της αλλάζει εντελώς τη διάθεση που έχει για τη
σχέση τους.

Η Εύα μαθαίνει ένα σκοτεινό μυστικό του Σίμου και βγαίνει εκτός εαυτού! Ο Νικηφόρος κάνει μια κίνηση γενναιοδωρίας προς την Εύα που την συγκινεί ιδιαίτερα. Η αστυνομία διαπιστώνει ότι ο Σωτήρης δεν ήταν ο ληστής με το “δόντι” στο λαιμό και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Φοίβου.

Παράλληλα ο Φοίβος κανονίζει ένα μοιραίο ραντεβού με τη Νίκη …ενώ ο Νικηφόρος περιμένει από στιγμή σε στιγμή την άφιξη του Έκτορα…

πηγή

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67-68-69-70

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 71-72-73-74

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *