.ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17

.ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που θα βλέπουμε στον Alpha.

 

Επεισόδιο 13

Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Δέσποινα προκειμένου να συνεννοηθούν για τις επόμενες κινήσεις τους. Η Αλεξία, ο Μάξιμος, ο Ανδρέας και ο Ίωνας συναντιούνται στην παραλία που άλλοτε τους γέμιζε χαρά και που τώρα τους γεμίζει πίκρα καθώς θυμούνται όσα έγιναν εκεί πριν πολλά χρόνια.

Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος αποφασίζει πλέον πως δε χωρεί άλλη αναβολή και πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προστατέψει τις κόρες του.

Η Αλεξία ανακοινώνει στον Ίωνα ότι θα απουσιάζουν από το γάμο του και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Μαριάννα επισκέπτεται τον Λουκά αποφασισμένη ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να του μιλήσει για το παρελθόν της…

Επεισόδιο 14

Η Δέσποινα αρνείται να δεχθεί το γάμο της Αλεξίας και του Μάξιμου και οι συγκρούσεις με την εγγονή της αυξάνονται και εντείνονται. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τον Μάξιμο και την Αλεξία ότι πρέπει να πουν όλη την αλήθεια στον Ίωνα πριν το γάμο του με την Αριάδνη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Εξελίξεις: Η Αλεξία και ο Μάξιμος αδέλφια;

Ο Λουκάς προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει με την Νίκη, η οποία τον αποφεύγει. Ο Μάξιμος πολιορκείται στενά από την Αριάδνη και ο Νικηφόρος ανησυχεί μήπως την τελευταία στιγμή χαλάσουν τα σχέδια τους.

Η Αλεξία κανονίζει εισιτήρια για Ινδία, ενώ την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος παραλαμβάνει το καινούργιο του διαβατήριο και κανονίζει την επιστροφή στην Ελλάδα…

Επεισόδιο 15

Ο Ίωνας υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Αριάδνη και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Ο Λουκάς έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Νίκη, η οποία έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται.

Η Δέσποινα λέει στην Αλεξία πως έχει στην κατοχή της ηχογραφημένο υλικό που αποδεικνύει τα σχέδια του Νικηφόρου και του Μάξιμου, δίχως όμως να γνωρίζει πως ο Μάξιμος ακούει τα πάντα.

Η Βέρα αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να υιοθετήσει τη μικρή Αγάπη. Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος διαπιστώνει πως η Μαριάννα είναι ζευγάρι με τον Αντώνη…

Επεισόδιο 16

Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Μαριάννας θα ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος έχει καταλάβει ότι κάποιος παρακολουθεί τον Μάξιμο και είναι πεπεισμένος ότι πίσω από όλα κρύβεται η Δέσποινα.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10-11-12

Ο Αντρέας προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Ίωνα για την Αριάδνη χωρίς όμως να εκθέσει τον Μάξιμο. Ο Ίωνας είναι ανένδοτος και κατηγορεί τον Ανδρέα, πως σε αντίθεση με τον ίδιο, αρνείται να προχωρήσει με την ζωή του γιατί είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αλεξία. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Δέσποινα…

Επεισόδιο 17

Η Αριάδνη επισκέπτεται την Ασπασία και όταν το ανακαλύπτει ο Μάξιμος γίνεται ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείω. Ο Λουκάς αποφασίζει να βγει για φαγητό με τους γονείς του, η συνάντηση αυτή όμως δεν θα κυλήσει ομαλά και καταλήγει να τσακωθεί άσχημα με τη μητέρα του.

Ο Μάξιμος τηλεφωνεί στο Θοδωρή και του ζητά να βρεθούνε. Ο Ιάκωβος γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Σάσα. Την ίδια στιγμή η Νίκη βρίσκει στα πράγματα του Λουκά ένα δικό του εpωτικό σημείωμα σε μια φωτογραφία που απαθανατίζει τον ίδιο με μια άλλη κοπέλα…

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *