Ο καιρός δεν ξέρει τί κάνει: Ερχεται καλοκαίρι με 34 βαθμούς

 

Ο καιρός δεν ξέρει τί κάνει: Ερχεται καλοκαίρι με 34 βαθμούς

Ο καιρός δεν ξέρει τί κάνει: Ερχεται καλοκαίρι με 34 βαθμούς

 

Καιρός: Επιστρέφει το καλοκαίρι στο τέλος του Σεπτέμβρη. Δείτε παρακάτω πιο αναλυτικά για την πρόγνωση του καιρού.

Επιστρέφει το καλοκαίρι προς το τέλος του Σεπτέμβρη καθώς, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, η θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς.

Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα, κυρίως από την Τετάρτη, ο υδράργυρος αρχίζει ξανά να ανεβαίνει, με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο να εκτιμά ότι το Σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33-34 βαθμούς.

Τα 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο στην αρχή της εβδομάδας, ενώ σε ολόκληρη τη χώρα θα σημειωθούν πολύ λίγες βροχές. «Όχι κάτι σημαντικό, όχι καταιγίδες» τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

«Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία. Το άλλο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει 33-34 βαθμούς». Όπως εξήγησε, τα προγνωστικά στοιχεία, για την εβδομάδα που διανύουμε, δείχνουν ένα σύστημα με πολύ νερό στη βόρεια Ιταλία, αλλά όχι στην Ελλάδα, όπου θα παραμένει μια ηλιόλουστη εβδομάδα. «Σήμερα είναι οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες, από την Τετάρτη θα αρχίσει να ανεβαίνει το θερμόμετρο».

 

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αστάθεια Τετάρτη και Πέμπτη

Οι βοριάδες ενισχύονται, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, φτάνοντας ακόμα και τα 8 μποφόρ. Ο ίδιος «βλέπει» για σήμερα ηλιοφάνεια με πολύ καλές μέγιστες θερμοκρασίες 30-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ συγκεκριμένα για την Αττική εκτιμά ότι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε Επίσης  Μαθήματα ζωής από έναν πατέρα που μεγαλώνει μόνος του τους 4 γιους του

Από Τετάρτη γίνονται πιο πυκνοί οι χρωματισμοί στον μετεωρολογικό χάρτη, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να εκτιμά ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι πιο έντονη η αστάθεια στα ηπειρωτικά.

Έκανε, τέλος, λόγο για «φυσιολογικό, προς το φθινοπωρινό μοτίβο, καιρό».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *