ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η φώτο πρωταγωνίστριας με σημάδια στο πρόσωπο που πρόδωσε την εξέλιξη

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η φώτο πρωταγωνίστριας με σημάδια στο πρόσωπο που πρόδωσε την εξέλιξη

 

Μία φωτογραφία της πρωταγωνίστριας με σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο που πρόδωσε τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ΑΝΤ1!

Η δυνατή ιστορία της Κάτιας και της Μαρίνας, γεμάτη σκοτεινά μυστικά και ίντριγκες, με επίκεντρο την πιο δυνατή αγάπη, τη μητρική, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεα­τών.

Με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου και ένα καστ που αποτελείται από γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Μαριάννα Τουμασάτου, την οποία είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τηλεο­πτικά σε δραματικό ρόλο, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά και νέους ηθοποιούς, όπως η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Θανάσης Πατριαρχέας κ.ά, πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά επανακάμπτει λοιπόν δυναμικά, με εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και πέντε καινούριους ήρωες, που θα ανακατέψουν την τράπουλα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο;

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαριάννα Τουμασάτου και πρόδωσε την εξέλιξη της αγαπημένης μας σειράς, που αναμένουμε να ξεκινήσει.

Η Μαριάννα Τουμασάτου θέλησε να «μαρτυρήσει» στους followers της τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η φώτο πρωταγωνίστριας με σημάδια στο πρόσωπο που πρόδωσε την εξέλιξηΗ ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με γρατζουνιές και μώλωπες στο πρόσωπό της γράφοντας: «Κάπου να σταματήσει αυτή η κακοποίηση»!

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 26-27-28-29-30

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *