Αν ήμουν πλούσιος: Δείτε τα πρώτα trailers της νέας σειράς του ΑΝΤ1 (Vids)

Αν ήμουν πλούσιος: Δείτε τα πρώτα trailers της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου είδε εντυπωσιακά αποτελέσματα στις επιδόσεις του και αποφάσισε να ενισχύσει το πρόγραμμά του με ελληνικές παραγωγές.

Μία από τις σειρές που θα μπουν στο πρόγραμμα είναι το «Αν ήμουν πλούσιος». Πρόκειται για διασκευή ξένου σεναρίου το οποίο θα μεταφέρουν στην ελληνική εκδοχή του η Βίκυ Κουκούτση και ο Νίκος Σταθόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Αν ήμουν πλούσιος: Ο Μάνος βλέπει τη Σμαράγδα σε απόσταση αναπνοής με τον Μάκη

Την σκηνοθεσία θα έχει ο Στράτος Μαρκίδης. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Κατερίνα Γερονικολού θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα συμμετέχουν και στα πρώτα trailers που κυκλοφόρησαν από τον ΑΝΤ1. Αμφότεροι καλούνται να απαντήσουν στο τι θα έκαναν αν ήταν πλούσιοι. Αυτό άλλωστε είναι και το σενάριο της σειράς. Σημειώνεται ότι όπως έχει γίνει γνωστό guest ρόλο θα έχει και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.

Διαβάστε Επίσης  Αν Ήμουν Πλούσιος: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1;

Στη σειρά παρακολουθούμε τις ζωές τριών φτωχών ανθρώπων, οι οποίοι συνδέονται όταν κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο λαχείο. την σκηνοθεσία θα έχει ο Στράτος Μαρκίδης. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του καναλιού.

Αν Ήμουν Πλούσιος: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 ποζάρουν όλοι μαζί

 

πηγή

Αν ήμουν πλούσιος

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *