Οριστικό «διαζύγιο» Χατζηβασιλείου – Alpha: Όλες οι λεπτομέρειες

  • Post category:lifestyle

Οριστικό «διαζύγιο» Χατζηβασιλείου – Alpha: Όλες οι λεπτομέρειες

Εκτός Alpha βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς, σύµφωνα µε πληροφορίες του «TV Εθνος», το τέλος της µακρόχρονης τηλεοπτικής σχέσης γράφτηκε πριν από τον ∆εκαπενταύγουστο

 

Με µια ανάρτηση στον λογαριασµό της στο Instagram η δηµοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου στην ουσία επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha.

«Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασµός (και η καριέρα…), αλλά κυρίως δοµείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά «όχι» στη ζωή µου και δεν µετάνιωσα για κανένα» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον λογαριασµό της στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Χριστίνα αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα

 

Πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας όσο και από τον σταθµό επιβεβαίωσαν στο «TV Εθνος» τη λήξη της συνεργασίας.

Σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία µεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγµατοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου.

Στέλεχος του καναλιού ενηµέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθµός δεν επιθυµεί τη συνέχεια της εκποµπής «Πάµε πακέτο» και της αντιπρότεινε καθηµερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευµατινή ζώνη του καναλιού.

 

Διαβάστε Επίσης  Survivor - Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν µπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σηµείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση