Οριστικό «διαζύγιο» Χατζηβασιλείου – Alpha: Όλες οι λεπτομέρειες

Οριστικό «διαζύγιο» Χατζηβασιλείου – Alpha: Όλες οι λεπτομέρειες

Εκτός Alpha βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς, σύµφωνα µε πληροφορίες του «TV Εθνος», το τέλος της µακρόχρονης τηλεοπτικής σχέσης γράφτηκε πριν από τον ∆εκαπενταύγουστο

 

Με µια ανάρτηση στον λογαριασµό της στο Instagram η δηµοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου στην ουσία επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha.

«Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασµός (και η καριέρα…), αλλά κυρίως δοµείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά «όχι» στη ζωή µου και δεν µετάνιωσα για κανένα» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον λογαριασµό της στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης  Η Μαρία Λουίζα Βούρου παντρεύεται σήμερα

 

Πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας όσο και από τον σταθµό επιβεβαίωσαν στο «TV Εθνος» τη λήξη της συνεργασίας.

Σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία µεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγµατοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου.

Στέλεχος του καναλιού ενηµέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθµός δεν επιθυµεί τη συνέχεια της εκποµπής «Πάµε πακέτο» και της αντιπρότεινε καθηµερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευµατινή ζώνη του καναλιού.

 

Διαβάστε Επίσης  Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήθελα να κάνω τηλεόραση και γιατί μου αρέσει και για οικονομικούς λόγους»

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν µπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σηµείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *