Τραγωδία στην Κάρπαθο

Τραγωδία στην Κάρπαθο

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση των δύο δυτών στη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου που αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, έπειτα από κατάδυση σε υποβρύχιο σπήλαιο σε βάθος 45 μέτρων, στην περιοχή Σώκαστρο.

Οι δύο δύτες εντοπίστηκαν νεκροί από βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι δύο δύτες είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σώκαστρο για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 45 μέτρων.

Διαβάστε Επίσης  Στάση εργασίας στα ταξί

Ένας ακόμη φίλος τους, τσεχικής καταγωγής, που βούτηξε μαζί τους, αναφέρε πως ρεύματα και θολούρα στο βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους άλλους δύο δύτες.

Ο ίδιος ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες στις οποίες συμμετείχαν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν καλές.

Διαβάστε Επίσης  Με 60 μαχαιριές «έσφαξε» τη γυναίκα του, θολωμένος από τη ζήλια! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φονικό στα Τρίκαλα

Με το πρώτο φως της ημέρας, στις έρευνες εντοπισμού συμμετείχαν τέσσερις βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. με μπουκάλες αερίου.

πηγή

 ΕΛΛΑΔΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση