«Θα το ξανάκανα»: Τι λέει ο 19χρονος που δέχτηκε εννέα μαχαιριές για να σώσει τον φίλο του

«Θα το ξανάκανα»: Τι λέει ο 19χρονος που δέχτηκε εννέα μαχαιριές για να σώσει τον φίλο του

Εξιτήριο μετά από 11 ημέρες νοσηλείας πήρε ο 19χρονος που δέχθηκε εννέα μαχαιριές από δύο αγνώστους στην Καλλιθέα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του.

«Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο, μπόρεσα να τον νιώσω πολλές φορές σ’ όλη αυτή την περιπέτεια. Αλλά η αλήθεια είναι πως κέρδισα και πολλά από αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του 19χρονου ήρωα τη στιγμή που έπαιρνε το εξιτήριο.

«Το έκανα και για να υπερασπιστώ τους φίλους μου, αλλά είναι περίεργο κάποιος πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζει μαχαίρι. Πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να έχει την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα, ειδικά κοντά στο σπίτι του. 12:30 η ώρα, πώς γίνεται ο άλλος να μου στερεί την ελευθερία να το κάνω αυτό;» δήλωσε στο Star ο Αλέξης.

Διαβάστε Επίσης  Έντονη κακοκαιρία την Κυριακή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Στην ερώτηση, εάν θα το έκανε ξανά ο 19χρονος απάντησε «εννοείται, μην το πείτε στη μαμά μου, αλλά δεν μετάνιωσα ακριβώς γι’ αυτό που έγινε γιατί η κατάληξη είναι, χάρη στο προσωπικό και όλους όσους με βοήθησαν, να βγω ζωντανός από όλο αυτό».

Εξέφρασε επίσης την πικρία του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι που τον μαχαίρωσαν είναι ακόμα ελεύθεροι απευθύνοντας έκκληση στις Αρχές να τους συλλάβουν «για να νιώθω πιο ήσυχος κι εγώ μέσα μου».

Διαβάστε Επίσης  «Χειρόφρενο» στα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά - Πώς θα κινηθούν

 

Τέλος, με αισιοδοξία δήλωσε:

«Βγήκα πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση. Θέλω οπουδήποτε στην πόλη μου, να ξέρω ότι οποιοσδήποτε από τους φίλους μου κι εγώ μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *