Σπρέι ασπιρίνης, από τα έξυπνα κόλπα με ασπιρίνη εναντίον της πιτυρίδας

Σπρέι ασπιρίνης, από τα έξυπνα κόλπα με ασπιρίνη εναντίον της πιτυρίδας

Συστατικά

εννέα δισκία ασπιρίνης
δύο ποτήρια νερό (500 ml)

Οδηγίες

Λιώστε την ασπιρίνη σε σκόνη και προσθέστε τη στο νερό, που έχει προηγουμένως θερμανθεί. Αφήστε το να παγώσει και έπειτα βάλτε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.
Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, ψεκάστε τα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών σας.
Το πρωί, λουστείτε με το σαμπουάν καταπολέμησης της πιτυρίδας που αναφέραμε νωρίτερα.
Άλλη μία επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα παρόμοιο σπρέι αφού έχετε λούσει τα μαλλιά σας με το σπιτικό σαμπουάν σας.
Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την ασπιρίνη εναντίον της πιτυρίδας, καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε για τυχόν αλλεργίες ή άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε λίγο σαμπουάν ασπιρίνης στο τριχωτό της κεφαλής σας. Εάν όλα είναι φυσιολογικά μετά από μερικές ώρες, τότε μπορείτε να προχωρήσετε.

Διαβάστε Επίσης  Ρόφημα μέντας

Συμπληρωματικές συμβουλές χρήσης της ασπιρίνης εναντίον της πιτυρίδας

Να χτενίζετε τα μαλλιά σας απαλά αλλά συχνά για να ενισχύσετε την αναγέννηση των κυττάρων.
Προσπαθήστε να μην μένετε για πολλή ώρα στον ήλιο, για να αποφύγετε την έντονη εφίδρωση, γεγονός που μπορεί να επιβραδύνει τις επιπτώσεις της θεραπείας.
Πίνετε αρκετό νερό. Η πιτυρίδα προκαλείται εν μέρει από το ξηρό δέρμα, οπότε η διατήρηση του οργανισμού σας ενυδατωμένου θα βοηθήσει πολύ.
Τρώτε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, θείο, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και βιταμίνη Α. Θα βοηθήσουν το τριχωτό της κεφαλής σας να ανακάμψει πολύ πιο γρήγορα.

Διαβάστε Επίσης  Συμπύκνωμα κανέλας για τέλεια μαλλιά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση