ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Αυτή είναι η μητέρα του Κίμωνα Ορλώφ (photos)

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Αυτή είναι η μητέρα του Κίμωνα Ορλώφ 

Το τελευταίο διάστημα η ταυτότητα της Σελίνας, της μητέρας του Κίμωνα Ορλώφ, η οποία βρισκόταν σε φυλακή του εξωτερικού, αποτελούσε αίνιγμα.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Κίμωνα Ορλώφ να μαζεύει τα πράγματα του για να αναχωρήσει για τη Φλωρεντία, ενώ αναμένει την άφιξη της μητέρας του μετά την αποφυλάκιση της.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα δούμε τη Σελίνα, την οποία θα υποδυθεί η Χριστίνα Τσάφου, να καταφτάνει και να αναστατώνει τη ζωή των ηρώων.

«Πρόκειται για μια σειρά την οποία παρακολουθώ και μου αρέσει πολύ. Χάρηκα όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω» λέει αρχικά η Χριστίνα Τσάφου στο My TV και εξηγεί πού πιστεύει πως οφείλεται η αγάπη των τηλεθεατών:

«Το σενάριο είναι εξαιρετικό και οι διάλογοι πάρα πολύ έξυπνοι. Οι συνεργάτες φαίνεται να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, οπότε βγαίνει αυτό». Η συμφωνία μεταξύ της ηθοποιού και των συντελστών είναι για τα τέσσερα τελευταία επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-42

Όσο για την ηρωίδα; «Η Σελίνα αποφυλακίζεται και έρχεται στην Ελλάδα για να συναντήσει τον γιο της. Από αυτά που έχω διαβάσει, πρέπει να είναι λίγο βίος και πολιτεία και ένας άνθρωπος που μπορεί και επιβιώνει μέσα από διάφορες καταστάσεις» εξήγησε η Χριστίνα Τσάφου

Χριστίνα Τσάφου,Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του My Tv, το σενάριο των Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά θέλει τη Σελίνα να την περιμένει ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη.

Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο πατέρας του Κίμωνα δεν είναι ο πρώην σύζυγος της, ο Φίλιππος, όπως πίστευε τόσα χρόνια, αλλά ο… Αντρέας. Η γυναίκα είχε περάσει στο παρελθόν ένα ερωτικό βράδυ με τον Αντρέα, αλλά ποτέ δεν υπήρξε τρελά ερωτευμένη μαζί του, ούτε είχε περάσει από το μυαλό της, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος, πως ο πατέρας του παιδιού της θα ήταν εκείνος!

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6

Οπότε, όταν η Σελίνα ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη, σοκάρεται! Το πρώτο γύρισμα της ηθοποιού έγινε την προηγούμενη Πέμπτη 23 Μαΐου. Από εκεί και πέρα, η ίδια αναμένει να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της και στην επαναφορά του «Καφέ της Χαράς».

«Ακόμα δεν έχουμε πάρει κείμενα στα χέρια μας, αλλά έχουμε συζητήσει με την παραγωγή και αναμένουμε. Όταν δέχτηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον Χάρη Ρώμα, χάρηκα πολύ!» εξομολογείται η Χριστίνα Τσάφου και παίρνει θέση σχετικά με τις αναβιώσεις παλιών και αγαπημένων σειρών: «Όταν μια σειρά κάνει επιτυχία, ο κόσμος έχει ακόμα πιο μεγάλες απαιτήσεις και είναι μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθείς σε αυτές. Παρ’ όλα αυτό, είμαι σίγουρη ότι ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατζησοφιά κάνουν κάτι πολύ ωραίο!» κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση