ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Θρήνος στον γάμο της Μαρίνας και του Μιχάλη!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Θρήνος στον γάμο της Μαρίνας και του Μιχάλη!

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Μιχάλης και Μαρίνα ετοιμάζονται για την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους, τον γάμο τους. Ομως η Λίλιαν θα τους χαλάσει τα σχέδια αφού θα εξαφανιστεί με τη Μελίτη.

Η Μαρίνα είναι πανευτυχής. Εχει πια κοντά της την κόρη της τη Μελίτη και η ημέρα του γάμου της πλησιάζει. Ολο χαρά ασχολείται με τις προετοιμασίες έτσι ώστε τα πάντα να είναι τέλεια. Το κοριτσάκι της θα γίνει παράνυφός της και παντρεύεται τον άντρα που είναι ερωτευμένη. Ξέρει ότι και ο Μιχάλης τη λατρεύει και θα είναι πάντα στο πλευρό της. Τι άλλο να ζητήσει; Η καλή θέληση που έχει επιδείξει η Λίλιαν να αφήσει τη Μελίτη να τη συνοδεύσει στην πιο πολύτιμη στιγμή της την κάνει ακόμη πιο χαρούμενη. Περιμένει την ημέρα αυτή με λαχτάρα. Ωστόσο η Κάτια έχει ένα κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Το λέει του Φώτη. Εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στη Μαρίνα ότι είναι ο πατέρας της.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια!

Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Μην της χαλάσεις αυτή τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω». Ο Φώτης την καθησυχάζει και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Διαβάστε και τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη στον γάμο

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα έχει χάσει πλήρως τη Μελίτη και ότι θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα. Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη μέσα στο νυφικό της και ο Μιχάλης με τη σειρά του έχει μεγάλη αγωνία αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά επειδή είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδιo 155

Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη που θα γίνει το παρανυφάκι της προκειμένου να πάνε μαζί στην εκκλησία. Ομως το κορίτσι δεν φαίνεται κι αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν αλλά αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο λάθος έκανε. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Της τηλεφωνεί συνέχεια αλλά το τηλέφωνο είναι κλειστό. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε με το παιδί. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει κλαίγοντας. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *