ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Τόνυ και Τατιάνα στη φυλακή! Το σχέδιο του Σέκερη….

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Τόνυ και Τατιάνα στη φυλακή! Το σχέδιο του Σέκερη….

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σειρά ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ!

Τόνυ και Τατιάνα στη φυλακή, και ο Σέκερης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του!

Ο Τόνυ έχει πάρει την απόφασή του. Ακούει μόνο την καρδιά του και αυτή θέλει να ακολουθήσει με όποιο κόστος. Για πρώτη φορά όμως το ίδιο θέλει και η Τατιάνα, η οποία φτάνει στο σημείο να παρατήσει τα πάντα για χάρη του. Θα γίνουν άραγε όλα όπως τα σχεδιάζουν;

Στο Λονδίνο η Μαργκώ παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο ο Τόνυ έχει αρχίσει και πουλάει ένα-ένα τα πλοία του: «Παιδάκι μου, πας καλά; Τι σε έπιασε και πουλάς τον στόλο σου; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, μου λες;», του φωνάζει και φυσικά η σύγκρουση μεταξύ τους είναι για μια ακόμα φορά αναπόφευκτη: «Δικά μου είναι και δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι θα κάνω. Ο,τι θέλω θα τα κάνω. Θα τα πουλήσω, θα τα κάψω, θα τα βουλιάξω. Ο,τι γουστάρω, κατάλαβες;», της απαντάει.

Την ίδια στιγμή ο Σέκερης παρακολουθεί πάντα τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στην Τατιάνα και τον Τόνυ και έχει ήδη μια εικόνα για το πώς είναι διαμορφωμένη η κατάσταση. Αυτό που τον ανησυχεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να επέμβει, όχι τόσο για τον Τόνυ Νίεβν όσο για την αστυνόμο Τατιάνα Δαμιανού.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο εφιάλτης ξυπνάει! Δε φαντάζεστε τι θα γίνει

Παράλληλα η Νικόλ, ανίδεη για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της, μεταφέρει στον Πέτρο την πληροφορία ότι η Μαργκώ έχει αποφασίσει να πουλάει όπλα μέσω του dark web.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ με την Τατιάνα ονειρεύονται το μέλλον τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα και σχεδιάζουν τον τρόπο διαφυγής τους στο εξωτερικό: «Θέλω να τελειώσω την υπόθεση Ορφέα Μακρή. Είναι ένα στοίχημα για μένα, καθώς ο ίδιος είχε επιλέξει εμένα να απευθύνεται και μετά είμαστε ελεύθεροι. Σου το ορκίζομαι την επόμενη κιόλας στιγμή να έχουμε εξαφανιστεί, αφού έχω δώσει ήδη την παραίτηση μου», του υπόσχεται.

Στο μεταξύ ο Σέκερης καταλαβαίνει ότι ο Τόνυ ρευστοποιεί την περιουσία του και υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα: «Είμαι σίγουρος ότι ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό, αρχηγέ. Ο Τόνυ Νίβεν τα ξεπουλάει όλα. Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, παρά μόνο για να φύγει και να εξαφανιστεί μαζί με την αστυνόμο Δαμιανού. Πρέπει να δράσουμε πριν είναι αργά, οργανωμένα και με διακριτικότητα», λέει στο τηλέφωνο ο ταξίαρχος.

Λίγο αργότερα ο Τόνυ με την Τατιάνα επιστρέφουν στο σπίτι τους βράδυ και αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι! Η Τατιάνα ως έμπειρη κάνει ησυχία και ερευνά τον χώρο. Μόλις καταλαβαίνουν ότι κάποιος ήταν εκεί και ήδη έχει φύγει, ψάχνουν και βρίσκουν έναν «κοριό» μέσα στο σπίτι: «Τι είναι αυτό πάλι;», ρωτάει ο Τόνυ; «Τι τι είναι, ρε Τονυ, η μάνα σου είναι. Τόσο απλό. Λες να σε άφηνε να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να ξέρει το κάθε σου βήμα;», του απαντάει η Τατιάνα. Ετσι και οι δύο υποψιάζονται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μαργκώ, αλλά εκείνη το αρνείται και η εναλλακτική που ρίχνει στο τραπέζι θορυβεί τον Τόνυ: «Για να τελειώνουμε, δεν είμαι εγώ που σου έβαλε τον κοριό, αλλά μου αρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας. Το Συμβούλιο, αγόρι μου. Το Συμβούλιο! Λες να σε άφηνε έτσι; Να κόβεις τις βόλτες σου με την μπατσίνα, να πουλάς και να ξεπουλάς τα καράβια που τους κάνουν τη δουλειά τους; Φοβάμαι Τόνυ και θα πρέπει να φοβάσαι κι εσύ. Πολύ…», του επισημαίνει έντρομη.

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Επεισόδια 299 - 300 - 301 - 302, 2ος κύκλος (Τελευταία)

Ο Τόνυ κλονίζεται με όσα ακούει και λέει στην Τατιάνα ότι πρέπει να φύγουν το συντομότερο, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ορφέα. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν ξεφεύγει από την αντίληψη του Σέκερη, ο οποίος κατόπιν εντολών αποφασίζει να προχωρήσει στη σύλληψή τους και φυσικά στη φυλάκιση και των δύο…

Πηγή: youweekly.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *