.Δείτε τι αποκαλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών για την προσωπικότητά σας

Κι όμως τα δάχτυλα των ποδιών μπορούν να αποκαλύψουν αρκετά στοιχεία από την προσωπικότητά μας.

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω όλα όσα αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων στα πόδια σας για την προσωπικότητά σας.

Τετράγωνα δάκτυλα

Εάν λοιπόν έχετε το συγκεκριμένο σχήμα είστε ειλικρινείς, πρακτικοί και αναλύετε προσεκτικά κάθε απόφασή σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είστε εξαιρετικοί στην επίλυση των συγκρούσεων.

 

Πολύ μικρά δάκτυλα

Είστε πνευματικοί και επαναστάτες. Σας αρέσει η περιπέτεια γι αυτό και βαριέστε εύκολα. Προσπαθείτε να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα και πολλές φορές σας ακολουθούν και όσοι βρίσκονται γύρω σας.

Φαρδιά δάκτυλα με κενό μεταξύ τους

Αγαπάτε τα ταξίδια και αναζητάτε νέες εμπειρίες. Δεν μπορείτε να παραμείνετε ριζωμένοι σε ένα σημείο για πολύ καιρό και είστε πάντα εν κινήσει.

Διαβάστε Επίσης  Ψυχολογία: Το μυστικό του καλού σεξ στις μακροχρόνιες σχέσεις

 

Ρωμαϊκά δάκτυλα

Τα ρωμαϊκά δάκτυλα είναι ένα από τα πιο κοινά σχήματα και αναγνωρίζονται από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, με κάθε δάκτυλο να είναι μικρότερο από το προηγούμενο. Εάν έχετε ρωμαϊκά δάχτυλα, πιθανότατα είστε φιλικοί και εξωστρεφείς. Έχετε επίσης το ταλέντο να μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Είστε πρόθυμοι να μάθετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους πολιτισμούς.

 

 

Πόδια πολεμιστών, ένα μακρύ μεγάλο δάκτυλο και τέσσερα άλλα δάχτυλα με σχετικά παρόμοιο μήκος.

Είστε πολύ κοινωνικοί και αγαπάτε τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις και τείνετε να εισάγετε θερμά επιχειρήματα πάνω σε θέματα που υποστηρίζετε.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα καταλάβετε αν η σχέση σας είναι υγιής;

 

Όταν το δεύτερο δάκτυλο είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα

Είστε δημιουργικοί και ενεργητικοί, αλλά μερικές φορές αρκετά παρορμητικοί. Έχετε πάντα ενδιαφέροντα σχέδια και διασκεδάζετε τους γύρω σας.

Ένα μικρό τρίτο δάχτυλο

Αυτό σημαίνει ότι είστε χαλαροί, δεν αγχώνεστε σχεδόν ποτέ και απολαμβάνετε να ζείτε μια απλή ζωή.

 

Μακρύ και ίσιο το τέταρτο δάκτυλο

Αυτό το σχήμα δείχνει αγάπη για την οικογένεια, η οποία έρχεται πρώτη στη ζωή σας. Είστε επίσης καλός ακροατής και φίλος.

 

Μυτερά δάκτυλα

Οι άνθρωποι με μυτερά δάχτυλα είναι συνήθως τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας, γιατί πολλοί πιστεύουν πως είναι απίθανο να επιτύχουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους.

 

Αφήστε μια απάντηση