Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 157-158-159-160-161-162-163

Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 157-158-159-160-161-162-163

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

Επεισόδιο 157

Η Μαρίνα είναι αγχωμένη που θα συναντήσει ξανά τη Μελίτη. Παράλληλα, η Κάτια μετανιώνει για την συμπεριφορά της απέναντι στη Μαρίνα και καταρρέει ψυχολογικά.

Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ρένας, ενώ ο Μιχάλης μαθαίνει ότι κόβεται ο ρόλος του από τη σειρά.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης πιέζει τη Σοφία να δεχτεί οικονομική βοήθεια για το μωρό κι η Κάτια παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το αν θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τη σχέση τους…

Επεισόδιο 158

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν που φοβάται τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η επαφή στη δική της σχέση με το παιδί. Εν τω μεταξύ, η αποκάλυψη της αλήθειας για τη Μαρίνα έχει συντρίψει την Κάτια που δεν μπορεί να πιστέψει πώς εναντιώθηκε με τόσο μίσος στο ίδιο της το παιδί.

Ο Φώτης προσπαθεί να την πείσει να πει την αλήθεια και στη Μαρίνα, σε μια προσπάθεια να επουλώσουν και να διορθώσουν όλοι τους τις πληγές και τα λάθη του παρελθόντος.

Την ίδια στιγμή, η φιλοξενία που παρέχει η Ρένα στον Αντρέα διαταράσσει ακόμα μια φορά την σχέση της με τον Σταύρο, ενώ ένα σατανικό σχέδιο της Σοφίας αποκαλύπτει ξεκάθαρα στη Ρία τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους την προσεγγίζει τόσο καιρό ο Δημήτρης… Η Μαρίνα επιτέλους βγαίνει από το νοσοκομείο και η Κάτια, με τη βοήθεια του Φώτη, βρίσκει την ευκαιρία να τη συναντήσει…

Επεισόδιο 159

Η Κάτια, αποφασισμένη να πει την αλήθεια στη Μαρίνα, έχει μια πολύ επώδυνη συνάντηση μαζί της. Μετά απ’ αυτό, η Κάτια εμφανίζει μια περίεργη συμπεριφορά που ανησυχεί την Έλλη και τον Αντρέα. Εν τω μεταξύ, η Έλλη έχει ένα σχέδιο για να μείνει ο Άρης στην Ελλάδα, αλλά όταν πάει να το εφαρμόσει βλέπει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.

Η Μελίτη γνωρίζει το Μιχάλη, αλλά η πρώτη τους συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμενε ο ίδιος και ο Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ –Ολες οι εξελίξεις εδώ.!

Παράλληλα, ο Αντρέας αποκαλύπτει κάτι στη Ρένα που την κάνει να τα χάσει, ενώ η Έλλη μαθαίνει ότι ο Κωστής πήγε τα παιδιά τους να παίξουν με τη Μελίτη και συγκρούεται για μια ακόμη φορά μαζί του. Κι ενώ ο Δημήτρης πιστεύει ότι θα τα ξαναβρεί με τη Σοφία, εκείνη του αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να είναι μαζί. Κι ενώ η Μαρίνα πάει να μιλήσει με την Έλλη, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα…

Επεισόδιο 160

Η Μαρίνα μεταφέρει την Κάτια στο νοσοκομείο. Όταν εκείνη συνέρχεται λέει στη Μαρίνα πως δεν έπρεπε να την σώσει. Ο Φώτης επισκέπτεται την Κάτια στο νοσοκομείο κι εκείνη τον παρακαλεί να πάει στο σπίτι της και να πάρει το γράμμα που άφησε ώστε να μην το βρει κανένας άλλος. Φοβάται πως η Μαρίνα θα την μισήσει περισσότερο αν μάθει την αλήθεια. Ο Φώτης πάει, αλλά διαπιστώνει πως ο φάκελος με το γράμμα λείπει.

Η Ρένα ξεκαθαρίζει στον Αντρέα πως δεν τον βλέπει πια εpωτικά. Η Μελίτη ζητάει από την Λίλιαν να την πάει να κοιμηθεί στο σπίτι της Μαρίνας. Η Λίλιαν αρχίζει να νιώθει πως χάνει την κόρη της και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ρία πεπεισμένη πλέον για το παιχνίδι που της έπαιξε ο Δημήτρης έχει αποφασίσει να τον κάνει να πληρώσει. Η Μαρίνα ανοίγει την τσάντα της και βλέπουμε πως έχει πάρει τον φάκελο που άφησε η Κάτια πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει…

 

Επεισόδιο 161

Η Μαρίνα, δεν είναι σίγουρη αν θέλει να ανοίξει το φάκελο της Κάτιας. Ευτυχισμένη από την συντροφιά της Μελίτης, ονειρεύεται το μέλλον μαζί της και με τον Μιχάλη. Στεναχωριέται όμως που η Μελίτη δεν είναι φιλική απέναντί του. Ο Κωστής υπόσχεται να βοηθήσει σ’ αυτό, μιλώντας στο κopιτσάκι. Και το κάνει. Η Λίλιαν ακούγοντας την κουβέντα τους, θυμώνει με τον Κωστή. Νομίζει πως παρασύρει την Μελίτη πίσω απ’ την πλάτη της.

Η Κάτια απ’ την άλλη, ανησυχεί για το αν η Μαρίνα έχει το φάκελό της. Φοβάται πως αν τον ανοίξει και μάθει την αλήθεια, θα την μισήσει για πάντα. Ζητά τη βοήθεια του Φώτη. Εκείνος της υπόσχεται να ψάξει για τον φάκελο. Όταν όμως βεβαιώνεται πως πράγματι τον έχει η Μαρίνα, αποφασίζει να τον αφήσει στα χέρια της και στη διάθεσή της.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η εντολή δολοφονίας και η αλήθεια που θα σοκάρει

Ο Αντρέας φεύγει απ’ της Ρένας. Ενώ κι οι δυο νοιώθουν λύπη γι αυτό, δεν το ομολογούν ο ένας στον άλλον. Παράλληλα, η Σοφία επιστρέφει στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο Δημήτρης έχει γίνει σκιά της. Η Ρία, από την άλλη μεριά, του ετοιμάζει μια δυνατή έκπληξη. Η Μαρίνα αποφασίζει να επιστρέψει τον κλειστό φάκελο στην Κάτια, δηλώνοντάς της πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Κάτια νοιώθει να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της…

Επεισόδιο 162

Η Λίλιαν προσπαθεί να κρατήσει τη Μελίτη μακριά από τη Μαρίνα, ενώ η Έλλη κι ο Μιχάλης υποψιάζονται ότι υπάρχει ένας κρυφός δεσμός ανάμεσα στο Φώτη και την Κάτια. Την ίδια στιγμή, η Ρία πλαστογραφεί την υπογραφή του Δημήτρη και βάζει μπροστά το σχέδιό της. Η Έλλη επισκέπτεται τη Μαρίνα και της ζητάει να κρατήσει τη Μελίτη μακριά από τα την οικογένεια της. Η Μάρθα ακολουθεί τον Φώτη και τον βλέπει να έρχεται κοντά με την Κάτια…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 163

Η Έλλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της, γι’ αυτό και συγκρούεται με τον Κωστή όταν της ζητάει να τα βγάλει βόλτα.

Την ίδια στιγμή, η εμπιστοσύνη της Μάρθας στον Φώτη έχει κλονιστεί. Ταυτόχρονα η Έλλη, που δεν βλέπει τον Φώτη με καλό μάτι, ψάχνει να βρει στοιχεία για το παρελθόν του.

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται πού μπορεί να βρήκε η Ρια τα λεφτά τα οποία επενδύει στο καινούργιο σπίτι της Σοφίας και του Γιώργου, ο Κωστής βλέπει με έκπληξη τα οικονομικά της εταιρείας και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η Ρένα έρχεται και πάλι κοντά με τον Αντρέα, αλλά περιμένει πρώτα να μιλήσει με τον Σταύρο, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Όμως ο Σταύρος έχει άλλα σχέδια…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *