Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη «Φριτέζα»;

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη «Φριτέζα»;

Δευτέρα 13 Μαΐου

Επεισόδιο 53: Τρέσα με άρωμα «Σαρδέλ»

Μια μυστηριώδης ξανθιά τρέσα γίνεται αντιληπτή απ’ τον Αντρέα και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν. Κυρίως επειδή η εν λόγω τρέσα θα πέσει στα περίεργα χέρια της Ζαμπέλας.

Παράλληλα ο Κίμωνας έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Σωκράτη και για πρώτη φορά επικοινωνεί με τη μητέρα του μαθαίνοντας κάτι που του αλλάζει όλο το σκεπτικό για κείνη.

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Αυτή είναι η μητέρα του Κίμωνα Ορλώφ (photos)

Ο Αντρέας προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το μυστικό που του φυλάει ο στρατηγός Στούμπος αλλά τα βρίσκει σκούρα. Από σπόντα, τελικά, το μυστικό αποκαλύπτεται από τον στρατηγό στον πλέον λάθος άνθρωπο…

Τρίτη 14 Μαΐου

Επεισόδιο 54: Πικρές Φλωρεντίνες του Σωκράτη

Το δέσιμο του Κίμωνα με το Σωκράτη τρελαίνει ακόμη περισσότερο Αντρέα και Λάκη απ’ τη στιγμή που τους γίνεται γνωστή η πρόταση του σεφ στον αδερφό του. Η αντίδραση του Λάκη όμως είναι αμελητέα μπροστά σε αυτή του Αντρέα.

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Καταστροφή για τον Κίμωνα!

Η Μαριέττα απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του Κίμωνα και του στέλνει ένα σημείωμα που πέφτει σε λάθος χέρια. Αλέκος και Ζαμπέλα, μετά τα συνταρακτικά νέα που μαθαίνουν, ενώνουν προσωρινά τις δυνάμεις τους για να εναντιωθούν στον κοινό εχθρό.

Η Φωτεινή νιώθει ότι το σπίτι της Μαριέττας δεν την σηκώνει πια και αποφασίζει να εγκαταλείψει. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο Μένιος ανακαλύπτει μια δύσκολη αλήθεια για τα γονίδια του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *