Τρικούβερτος καβγάς Τσίπρα – Μητσοτάκη στις δευτερολογίες τους

Σκληρές αλληλοκατηγορίες και βαριά υπονοούμενα

Τρικούβερτος καβγάς Τσίπρα - Μητσοτάκη Τρικούβερτος καβγάς Τσίπρα – Μητσοτάκη στις δευτερολογίες τους

Σε πολύ υψηλούς τόνους κυμάνθηκε η αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή και στις δευτερολογίες των δύο πολιτικών αρχηγών, κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης επί της ψήφου εμπιστοσύνης.

Δείτε LIVE: Με κόντρα ξεκίνησε η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

«Κύριε Μητσοτάκη, έχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο. Δεν περίμενα, όμως, ποτέ ότι θα φτάνατε στο σημείο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας στη δευτερολογία του

Μητσοτάκης: Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης

 

«Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω τίποτα να κρύψω» πρόσθεσε πρωθυπουργός, ο οποίος πρόσθεσε, απαντώντας στην αιχμή του κ. Μητσοτάκη για «συναλλαγή» ότι «είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου».

Τσίπρας στη Βουλή: Κρύβεται ο Μητσοτάκης

Διαβάστε Επίσης  Ώρα αποφάσεων για ΑΝΕΛ – Προ των πυλών το διαζύγιο με ΣΥΡΙΖΑ

 

«Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό. Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας» ανέφερε ο κ. Τσίπρας αφήνοντας υπονοούμενα για το πώς δημοσιοποιήθηκε η σχετική φωτογραφία.

«Εγώ δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο» ανέφερε ακόμα ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη και για «τυμβωρυχία»: «Από τον Αύγουστο του 2018 κάνετε τυμβωρυχία κι έτσι νομίζετε ότι θα αλλάξετε την ατζέντα πηγαίνοντας στις εκλογές. Το ίδιο επιχειρήσατε να κάνετε και με τον Πολάκη. Δεν πάθατε κανένα σοκ για τον συνεργάτης σας που καταδικάστηκε για παιδεραστία».

«Ποιος εχει καθορίσει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης το γνωρίζετε καλύτερα όταν χτυπούσατε τη σύζυγό μου. Όλοι έχουμε παιδιά μην πηγαίνετε τη συζήτηση εκεί . Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ζάπλουτη οικογένεια ας μιλήσουμε για τη δική σας οικογένεια με ποιους έκαναν δουλειές στη χούντα» ανταπάντησε ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή την αναφορά του κ. Τσίπρα σε «ζάπλουτη οικογένεια» και σε «μίζες» την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Διαβάστε Επίσης  ΔΕΘ 2018: Αέρα κυβερνησιμότητας θέλει να βγάλει ο Κ. Μητσοτάκης

«Δεν έφταιγε αυτός τόσος ήταν» σχολίασε κλείνοντας τη σημερινή αντιπαράθεση ο πρωθυπουργός, μετά την ανταπάντηση Μητσοτάκη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *