Ομόφωνη καταδίκη της Τουρκίας από τους «27» της Ε.Ε.

Ομόφωνη καταδίκη της Τουρκίας από τους «27» της Ε.Ε.

Χωρίς διεθνή στηρίγματα, ούτε καν από την όψιμη σύμμαχο της Ρωσία και με το σύνολο των ισχυρών του κόσμου να την καταδικάζουν, η Τουρκία επέλεξε την πολιτική απομόνωση της με την πειρατικού τύπου διπλωματία που επέλεξε να εφαρμόσει στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Θα πρέπει συμπληρωματικά να αναφερθεί πώς παρά τις υποδείξεις και τις απειλές η γαλλική πετρελαϊκή εταιρεία ΤΟΤΑΛ με ανακοίνωση της δημοσιοποίησε το χρονοδιάγραμμα των γεωτρήσεων της σε θάλασσα οικόπεδα που της έχουν παραχωρηθεί στην κυπριακή ΑΟΖ.

Διαβάστε Επίσης  Οκτώ στις δέκα γυναίκες λένε πώς ο οργασμός είναι του… χεριού τους

Ομοβροντία από την ΕΕ

Σε καταδίκη των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας προχώρησαν οι Ευρωπαίοι εταίροι στο πλαίσιο του Άτυπου Συμβουλίου Αρχηγών της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας Πρόδρομου Προδρόμου για τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, «υπήρξε θετική αντιμετώπιση από τους εταίρους στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καθώς και καθολική τοποθέτηση αλληλεγγύης προς την Κύπρο, αλλά και καταδίκης των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας».

Διαβάστε Επίσης  Φυσικές θεραπείες για τη βλεφαρόπτωση

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *