ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ενδιαφέροντα αναμένονται τα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ

Το επόμενο επεισόδιο έχει τίτλο

«Η προξενήτρα»

Ένα σχόλιο του Άκη κάτω από μια φωτογραφία της Λυδίας γίνεται η αιτία να ξυπνήσει και πάλι η ζήλια του Σάββα. Σίγουρος ότι η σχέση τους δεν είναι καθαρά συναδελφική, ανακρίνει τον Άκη και μαθαίνει ότι ο λόγος που γυροφέρνει τη Λυδία είναι ότι του αρέσει η αδελφή της, η Μπέλα.

Ο Άκης, όμως, δεν έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή και απέχει πολύ από το μοντέλο του τέλειου άντρα, έτσι λοιπόν ζητά τη βοήθεια του Σάββα για να κερδίσει τη Μπέλα. Αν και κανένας δεν πιστεύει ότι ο Άκης και η Μπέλα ταιριάζουν, ο Σάββας προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη γυναίκα του είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Ακόμα και την προξενήτρα!

Διαβάστε Επίσης  «Το σόι σου» Επεισόδιο 9 του 5ου κύκλου

Στον ρόλο του Άκη, ο Νίκος Μήτσας

Το μεθεπόμενο επεισόδιο έχει τίτλο

«Ζητείται υδραυλικός»

Το μπάνιο του Σάββα και της Λυδίας έχει πρόβλημα και ένας γοητευτικός υδραυλικός βρίσκεται κάθε μέρα στο σπίτι τους, για να επιδιορθώσει τη ζημιά. Την πιο χοντρή ζημιά, όμως, την παθαίνουν η Μπέλα και η Φωτούλα, που τον γνωρίζουν και τον ερωτεύονται κεραυνοβόλα! Και πάνω που οι δυο τους είχαν αρχίσει να γίνονται κολλητές φίλες, μεταμορφώνονται σε άσπονδες αντίζηλες, διεκδικώντας η καθεμία τον υδραυλικό για τον εαυτό της.

Διαβάστε Επίσης  «Το σόι σου» Επεισόδια 7-8 του 5ου κύκλου

Μάλιστα, θα επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα, βάζοντας ακόμα και την Λυδία και την Αντωνία να τσακωθούν για λογαριασμό τους. Για ποια από τις δύο ενδιαφέρεται τελικά ο… Γρηγόρης ο υδραυλικός;

Στον ρόλο του Γρηγόρη, ο Στέλιος Κρητικός

Στον ρόλο της Φωτούλας, η Δήμητρα Στογιάννη

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση