Είναι επίσημο! Η Meghan Markle έχει μπει σε διαδικασία τοκετού

  • Post category:lifestyle

Φρενίτιδα στο Twitter με τα σχόλια για την Meghan Markle που δεν έχει γεννήσει ακόμα

 

Είναι επίσημο! Η Meghan Markle έχει μπει σε διαδικασία τοκετού

Είναι επίσημο! Η Meghan Markle είναι από το πρωί σε διαδικασία τοκετού και ο πρίγκιπας Harry είναι στο πλευρό της.

Το Sky News και η ανταποκρίτριά του Rhiannon Mills ανέφερε πως πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι η Meghan γεννάει ενώ η Rebecca English της Daily Mail, υποστηρίζει πως η 37χρονη δούκισσα του Sussex έχει ξεπεράσει κατά μία εβδομάδα την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού και οι γιατροί ουσιαστικά μπήκαν στο παιχνίδι για να βοηθήσουν την δούκισσα του Sussex στην γέννηση του πρώτου της μωρού.

Διαβάστε Επίσης  Ελένη Χατζίδου: «Τώρα που πληρώθηκα από το Survivor θα τα πω όλα…»

 

Rhiannon Mills

Επαληθευμένος λογαριασμός

@SkyRhiannon

Incase you missed it on @SkyNews today here’s my report on Meghan and online abuse with important input from @Storyful @ryan_padraic @tessy_de @Bonn1eGreer @One25Charity Extreme and malicious: How racist trolls are openly abusing MeghanΜετάφραση Tweet

 

 

Τα βρετανικά μέσα βρίσκονται σε αναβρασμό τη στιγμή που το πριγκιπικό μωρό έρχεται. Κανείς δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, το οποίο περιμέναμε να έχει έρθει στον κόσμο μέχρι το τέλος Απριλίου.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Παπαζήση

Ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν την πρώτη εγκυμοσύνη της 37χρονης πάλαι ποτέ ηθοποιού του Suits το φθινόπωρο και το παιδί τους θα είναι έβδομο στην διαδοχή του βρετανικού βασιλικού θρόνου.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση