Χώρισαν Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος
Ο ένας χωρισμός διαδέχεται τον άλλο -όπως φαίνεται- αυτή την περίοδο στη σόουμπιζ. Άλλο ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποφάσισε τελικά να χωρίσει τους δρόμους του.
Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Κι ενώ το τελευταίο διάστημα οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, κόντρα στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωριστά, τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του.
Διαβάστε Επίσης Ευλογιά των πιθήκων: Έκτακτη σύσκεψη στον ΠΟΥ, πάνω από 100 τα κρούσματα στην Ευρώπη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, Νίκου Γεωργιάδη, στην εκπομπή του OPEN «Όλα λάθος», ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή έχουν χωρίσει από πριν το Πάσχα και, μάλιστα, δεν συγκατοικούν. Ακόμα μία απόδειξη ότι δεν είναι πια μαζί είναι το γεγονός ότι η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως έκανε παλαιότερα.

