Γιατί οι περισσότεροι χωρισμοί συμβαίνουν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου

Γιατί οι περισσότεροι χωρισμοί συμβαίνουν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου

Οι δικηγόροι έχουν κολλήσει στην 3η Ιανουαρίου το παρατσούκλι «Η ημέρα των διαζυγίων». Και όχι άδικα καθώς την πρώτη εβδομάδα του πρώτου μήνα του έτους σημειώνονται οι πιο πολλοί χωρισμοί.

Οι πλειοψηφία όσων ζευγαριών καταλήγουν τελικά στους δικηγόρους, αντιμετωπίζουν προβλήματα ήδη από το Νοέμβριο. Οι γιορτές, όμως, που έρχονται αναγκάζουν όλους να κάνουν ένα βήμα πίσω. Ίσως, γιατί έχει ήδη κανονιστεί το πού θα πάνε μαζί διακοπές, εισιτήρια έχουν βγει, ξενοδοχεία έχουν κλειστεί, ή οι συγγενείς έχουν ειδοποιηθεί να τους περιμένουν.

Ωστόσο, οι ίδιες οι γιορτές, είναι αυτές που τελικά τους κάνουν να χωρίζουν. Όλοι πίνουν περισσότερο, όλοι ξοδεύουν περισσότερο, όλοι βγαίνουν περισσότερο.

Και έτσι ενώ τα μέλη των… υπό διάλυση ζευγαριών κάνουν ότι κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι, είναι αυτές οι κινήσεις που κάθονται στραβά στο λαιμό των συντρόφων τους. Και κάπως έτσι ξαφνικά, ο/η σύντροφος βλέπει την/τον σύντροφο ως ένα πλάσμα που μεθάει ασύστολα, σπαταλάει ασύστολα και βγαίνει ασύστολα. Και τότε κατακλύζουν το μυαλό σκέψεις του τύπου «μα τι δουλειά έχω εγώ με αυτόν τον άνθρωπο».
Διαβάστε Επίσης  Απιστία: Τα 9 «σωσίβια» για να ξεπεράσετε τον πόνο και τις άσχημες σκέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *