Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ανατροπή! Γιος του Ζερβού ο Παύλος

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ανατροπή! Γιος του Ζερβού ο Παύλος

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όπου για μια ακόμα φορά θα έχουμε ανατροπές.

Ο Ζερβός ανακαλύπτει σοκαρισμένος ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο αδερφός της Λυδίας!

Η Αθηνά τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποιος είναι στ’ αλήθεια ο ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός της συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που μάθανε.

Ο Παύλος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Ζερβό ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει υλικό για να κάνει τεστ dna ώστε να δει ποιου γιος είναι ο Παύλος.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 99-100-101-102-103 Β κύκλος

Την ίδια στιγμή η Αθηνά βρίσκει τις κομμένες σελίδες του ημερολογίου της αδερφής της. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται εκεί μέσα;

Η Αθηνά συγκλονισμένη από το γεγονός ότι έχει μπροστά της τις σελίδες που θα της επιτρέψουν να δει ολόκληρη την εικόνα για τις τελευταίες μέρες της Λυδίας, χάνει τον έλεγχο! Πέφτει για πρώτη φορά σε σφάλμα που θα την φέρει αντιμέτωπη με την Έλενα και τον Πέτρο και μπορεί να καταστρέψει το σχέδιο της! Όχι μόνο τσακώνεται με τον Χάρη, αλλά φεύγει κιόλας αφήνοντας τον μόνο του και αβοήθητο μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134

Στο μεταξύ βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που δείχνουν ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του γιου της Λυδίας…

Πατέρας του Παύλου είναι ο Ζερβός και όχι ο Πέτρος όπως πίστευε η Αθηνά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *