Ποιες συνήθειες πρέπει να κόψεις για να παραμείνει το στήθος σου στητό για χρόνια

  • Post category:ΟΜΟΡΦΙΑ

Ποιες συνήθειες πρέπει να κόψεις για να παραμείνει το στήθος σου στητό για χρόνια

Η αλήθεια είναι πως μετά τα καλοσχηματισμένα οπίσθια, ένα πλούσιο γυναικείο μπούστο τραβάει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.

Εάν λοιπόν είσαι υπερήφανη για τα προσόντα σου και θέλεις να καμαρώνεις για πολλά χρόνια ακόμα, δες ποιες είναι οι «κακές» εκείνες συνήθειες που ρίχνουν ή μικραίνουν το στήθος.

Περισσότερα από 3 ποτήρια καφέ την ημέρα, συρρικνώνουν τους λιπώδεις ιστούς του στήθους και μειώνουν αισθητά το μέγεθος, όπως προέκυψε από έρευνα στη Σουηδία.

Διαβάστε Επίσης  Απαλλαγείτε από τα σημάδια γήρανσης με χυμό λεμονιού

Η υπερβολική μείωση του λίπους από τις τροφές, συντελεί στη μείωση και στην αλλαγή του μεγέθους του στήθους, αφού το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου μαστού αποτελείται από λίπος.
Η συστηματική χορτοφαγία και η απουσία κρέατος, είναι άλλος ένας παράγοντας που προκαλεί μείωση του όγκου του στήθους.

Το κρέας περιέχει σημαντικές ίνες κολλαγόνου, που βοηθούν στη διατήρηση του όγκου του μαστού. Τις συγκεκριμένες ίνες τις συναντάμε κυρίως στις φτερούγες κοτόπουλου.
Τέλος, η χαμηλή κατανάλωση υγρών και κυρίως νερού προκαλεί πτώση και μείωση του στήθους, αφού το ανθρώπινο σώμα αποτελείται 80% από νερό, ενώ η έλλειψή του συμβάλει στη συρρίκνωση των ιστών.

Διαβάστε Επίσης  Το ανατρεπτικό χρώμα που μετά τις πασαρέλες κάνει επέλαση και στο μακιγιάζ της σεζόν Πηγή: Το ανατρεπτικό χρώμα που μετά τις πασαρέλες κάνει επέλαση και στο μακιγιάζ της σεζόν

 

Αφήστε μια απάντηση