Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης: Το love story του ζευγαριού που έμεινε μαζί 13 ολόκληρα χρόνια!

Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης: Το love story του ζευγαριού που έμεινε μαζί 13 ολόκληρα χρόνια!

Με μια λιτή ανακοίνωση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους και τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι πρόκειται να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, ύστερα από εννέα χρόνια γάμου.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz ήταν μαζί τα τελευταία 13 χρόνια κατα της διάρκεια των οποίων απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχάλη.

Το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου, τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram την ανακοίνωση του χωρισμού τους: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας.

Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

 

Διαβάστε Επίσης  Δανάη Μιχαλάκη: Γέννησε η ηθοποιός

Η γνωριμία τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2004, σε μία συναυλία στη Χαλκιδική. Στη συνέχεια κατέληξαν με την παρέα τους στην παραλία.

«Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2004 από μια συναυλία στη Χαλκιδική» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο In Style η Σίσσυ για τη γνωριμία της με τον Θοδωρή.

«Είχαμε περάσει τέλεια, μεγάλη παρέα, μετά καθίσαμε στην παραλία που ήταν πολύ ατμοσφαιρικά, και ο τρόπος που έγινε ήταν μαγικός. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ, αλλά δεν υπήρχε και κάτι να παίζει στον αέρα. Το timing μας έφερε κοντά. Χαθήκαμε για λίγο, χώρισα κι εγώ από μια σχέση. Δεν έπρεπε να γνωριστούμε από την αρχή. Είχαμε ήδη πολλές εμπειρίες μαζί, είχαμε μοιραστεί πράγματα οπότε ήρθε και έδεσε. Από την πρώτη στιγμή που γίναμε ζευγάρι έλεγα “μα τι κάναμε τόσο καιρό;”».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από την άλλη είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο People: «Με τη Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε τη δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλέρτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

Ο γάμος τους και ο ερχομός των παιδιών τους

Τον Αύγουστο του 2008 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος Ραφαήλ και έναν χρόνο αργότερα (16 Αυγούστου 2009) έγινε και ο γάμος τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός του δεύτερου γιου τους, Άγγελου Μιχαήλ που γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 2013.

 

Η αποβολή του τρίτου τους παιδιού

Ήταν Οκτώβριος του 2016, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στον κόσμο την τρίτη της εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι ανυπομονούσε να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι και να χαρίσει ίσως μια αδελφούλα στους γιους του.

Διαβάστε Επίσης  Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς

Ωστόσο, η Σίσσυ στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της απέβαλε και έχασε το παιδί που περίμενε.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…», ήταν το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη για τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Πριν από έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018 το ζευγάρι μετακομίζει σε ένα υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια και δείχνει ευτυχισμένο! Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος μιας σχέσης…

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η αλήθεια είναι πως ουδείς είχε καταλάβει πως ο γάμος του ζευγαριού περνούσε κρίση., Ο Θοδωρής και η Σίσσυ τους τελευταίους μήνες έκαναν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία τους οικογενειακή βόλτα πριν την είδηση του χωρισμού τους ήταν τον Ιανουάριο του 2019. Μαζί με τα παιδιά τους, οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο Μαρούσι σε απογευματινή έξοδο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος επισφραγίστηκε με τον ερχομό των δύο αγοριών τους. Φαίνεται πως τα προβλήματα που είχαν στην μεταξύ τους σχέση δεν μπόρεσαν να λυθούν και έτσι επήλθε ο οριστικός χωρισμός τους. Η αγάπη για τα δύο τους παιδιά, όμως, θα τους ενώνει για πάντα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *