Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: H Βίκυ μπαίνει στο ψυχιατρείο! Η Άννα ζητά εκταφή

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: H Βίκυ μπαίνει στο ψυχιατρείο! Η Άννα ζητά εκταφή

Δραματικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που με τις αλλεπάλληλες ανατροπές κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η Βίκυ μπαίνει στο ψυχιατρείο!

Η αρχή του τέλους έφτασε για τη Βίκυ, η οποία καταλαβαίνει πια πως ο Λευτέρης ζει μόνο στη φαντασία της, ενώ η αστυνομία φτάνει στα ίχνη της και όλα αποδεικνύουν πως εκείνη κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις στην οικογένεια Κορωναίου! Η άτυχη γυναίκα έχει πια ξεπεράσει τα όρια της λογικής και καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή μπήκε πια η Βίκυ, η οποία έχει χάσει το μυαλό της ύστερα από τις αποκαλύψεις ότι ο Λευτέρης είναι ζωντανός! Η αρχή του τέλους για την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη, που ούτε λίγο ούτε πολύ είχε απαγάγει ο ίδιος το παιδί τού κολλητού του για να τον εκδικηθεί για τον θάνατο της αδελφής του.

Στο τέλος του πρώτου κύκλου, όπως είχαμε δει, η ίδια η Βίκυ κατέδωσε τον Λευτέρη, ενώ εκείνος στη φυλακή αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του! Εχασε τον άντρα που αγάπησε όσο τίποτα, έχασε τους φίλους της, ενώ η μόνη της παρηγοριά ήταν η μονάκριβη Αννα της! Ολες αυτές οι εξελίξεις οδήγησαν το μυαλό της στην παράνοια με αποτέλεσμα όχι μόνο να «ζωντανέψει» ξανά τον Λευτέρη (στη φαντασία της), αλλά και να σκοτώνει όντας εκείνος!

Ναι, καλά διαβάσατε, πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Ελενας, αλλά και των άλλων μελών της οικογένειας (βλέπε Χάρης και Ορέστης) κρύβεται η Βίκυ, η οποία μεταμφιέζεται σε Λευτέρη -φορώντας τα ρούχα του και χρησιμοποιώντας τις μεθόδους δολοφονίας του άντρα της- και προσπαθεί να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε ο σύζυγός της. Ετσι ο πραγματικός δολοφόνος του μικρού Φώτη ήταν η ίδια η Βίκυ και όχι η Αννα, όπως άφησαν να εννοηθούν οι συνθήκες.

Η γνωριμία της Αννας με τον σερβιτόρο που έβαλε το δηλητήριο ήταν μια κακή στιγμή, που επιβεβαιώνει τη φράση «τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος». Συγκεκριμένα, η Αννα είχε δει τη μητέρα της να μιλάει με τον εν λόγω σερβιτόρο όταν, τον πρώτο καιρό της αυτοκτονία του Λευτέρη, εκείνη έβγαινε και γυρνούσε στα μπαρ μεθυσμένη.

Η Αννα ένα από αυτά τα βράδια είχε πάει να «μαζέψει» τη μητέρα της και την είδε να μιλάει με τον νεαρό σερβιτόρο και έτσι τον πλησίασε για να μάθει τι μπορεί να ήθελε από εκείνον.

Κατά καιρούς μάλιστα, είχαμε δει την Αννα να λέει στη μητέρα της «έχεις χάσει το μυαλό σου», ενώ ακόμα και όταν της αποκάλυψε πως δήθεν ο Λευτέρης ζει, η νεαρή την παρακάλεσε να πάει σε ψυχίατρο. Χαρακτηριστικό βέβαια σε όλο αυτό είναι πως ποτέ δεν είδαμε συνάντηση κόρης και πατέρα! Ωστόσο είναι πολλές οι φορές που είδαμε τον Λευτέρη ζωντανό στην οθόνη μας, αλλά ουσιαστικά ήταν δημιούργημα του μυαλού της Βίκυς!

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Αθηνά μετανιώνει! Δίνει πίσω τη Ντέλκουμ στο Νικήτα

Μία από τις βασικές σκηνές που απέδειξαν περίτρανα πως ο Λευτέρης δεν ζει, ήταν όταν στον καβγά της Βίκυς με τον Παύλο, όπου τον κατηγόρησε ότι έψαξε το κινητό της, ο Λευτέρης ήταν ακριβώς πίσω από τον νεαρό με ένα σκοινί έτοιμος να τον σκοτώσει.

Οταν όμως ο Παύλος γύρισε να φύγει, δεν είδε ποτέ δίπλα του τον Λευτέρη, ενώ οι κάμερες που έχει βάλει ο Πέτρος στο σπίτι της Βίκυς δεν τον είχαν «πιάσει» ποτέ!

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως γενικότερα, σύμφωνα με το σενάριο, ο Λευτέρης κυκλοφορεί στη γειτονιά μέρα μεσημέρι και ποτέ κανείς δεν τον έχει δει! Οι υποψίες του Παύλου για τη Βίκυ τον οδήγησαν να ψάξει το κινητό της και να βρει ένα νούμερο -υποτίθεται του Λευτέρη- το οποίο πάντα είναι απενεργοποιημένο!

Επίσης πολλές φορές έχουμε ακούσει τη Βίκυ να λέει στον Λευτέρη: «Δεν σηκώνεις ποτέ το κινητό σου! Σου στέλνω μηνύματα αλλά τα διαγράφεις προτού τα διαβάσεις». Τέλος, η σκηνή που δείχνει τη Βίκυ να χορεύει μόνη της ενώ εκείνη πιστεύει πως χορεύει με τον Λευτέρη, ήταν και η μεγάλη απόδειξη πως ο αδίστακτος άντρας είναι δημιούργημα στη φαντασία της γυναίκας!

Το τέλος της Βίκυς

Η Βίκυ ουσιαστικά μετά την αυτοκτονία του Λευτέρη, απέκτησε διασχιστική διαταραχή ταυτότητας, που είναι η ύπαρξη φαινομενικά ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, όπου εκδηλώνεται αμνησία της πρωταρχικής ταυτότητας με σκοπό την ύπαρξη και την εκδήλωση της συμπεριφοράς των άλλων ταυτοτήτων.

Γι’ αυτό και ποτέ η ίδια δεν αντιλαμβάνεται πως κάνει τους φόνους και «κατηγορεί» τον ανύπαρκτο Λευτέρη γι’ αυτό ή ακόμα και την ίδια της την κόρη! Και αναφερόμαστε στο επεισόδιο όπου βρήκε τις σύριγγες και το δηλητήριο στο συρτάρι της Αννας, χωρίς βέβαια η κοπέλα να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει! Η Βίκυ ακροβατεί ανάμεσα σε δύο προσωπικότητες, χωρίς φυσικά να το αντιλαμβάνεται η ίδια!

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Όλες οι εξελίξεις! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δεν γνωρίζει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της, όμως οι υποψίες του Παύλου σε συνδυασμό με τις έρευνες του Γιάνναρη, σύντομα θα φτάσουν στο τραγικό συμπέρασμα πως η Βίκυ είναι ψυχικά άρρωστη!

Οταν η Αννα μπει στη φυλακή για τη δολοφονική επίθεση στον Χάρη, η Βίκυ αφού μαθαίνει για τις κρυμμένες κάμερες στο σπίτι της, απαιτεί να δει τι έχουν καταγράψει! Αυτό όμως που θα δει ή μάλλον δεν θα δει θα τη σοκάρει. Και φυσικά μιλάμε για το γεγονός ότι ο Λευτέρης δεν φαίνεται πουθενά σε καμία σκηνή! «Δεν είναι δυνατόν, πώς έγινε αυτό;», μονολογεί και φεύγει σοκαρισμένη χωρίς να πει κουβέντα σε κανέναν.

Η Βίκυ δυσκολεύεται να δεχτεί τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπη και έτσι αποκαλύπτει το ένοχο μυστικό της στην Ευγενία! Η ψυχολόγος αποφασίζει να βοηθήσει την Βίκυ κρυφά από τον Γιάνναρη, ο οποίος και ανακαλύπτει την ύπαρξη του Λευτέρη στη ζωή της Βίκυς! Η σύλληψη για την τραγική γυναίκα δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κλειστεί σε ψυχιατρείο, όπου ακόμα και εκεί θα δέχεται τις επισκέψεις του… νεκρού Λευτέρη!

Η ΑΝΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΤΑΦΗ

Από την πρώτη στιγμή που η Βίκυ αποφάσισε να αποκαλύψει στην Αννα πως ο Λευτέρης ζει, η νεαρή κοπέλα δεν το πίστεψε! Μάλιστα αρκετές φορές έχουμε δει στα επεισόδια να λέει στη μητέρα της ότι χρειάζεται ιατρική βοήθεια, είτε ψυχολογικής υποστήριξης είτε με χάπια!

Ολα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή της κοπέλας την έχουν φέρει στα όριά της και η ίδια δείχνει επίσης να χάνει το μυαλό της και δεν ξέρει ποιον και τι να πιστέψει! Από τη μια την κατηγορούν ως δολοφόνο και από την άλλη έχει μια μητέρα που φαντάζεται ακόμα πως ο άντρας της είναι ζωντανός! «Αν χρειαστεί θα κάνουμε εκταφή», είχε πει στο παρελθόν η Αννα στη Βίκυ και τα λόγια της αυτά τα έκανε πράξη, αφού ζητάει να ανοίξουν τον τάφο του πατέρα της ώστε να αποδείξουν ότι πράγματι έχει πεθάνει! Ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψουν μέσα θα τους αφήσει όλους άφωνους!

Πηγή: youweekly.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *