Οριστική ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια; Harry και William δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια»

Οριστική ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια; Harry και William δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια»

Οι μέρες περνούν κι εμείς –μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο- περιμένουμε ακόμη την ανακοίνωση για το αν η Meghan Markle γέννησε ή όχι. Και όλο αυτό έχει εξοργίσει ιδιαίτερα τον βρετανικό Τύπο, ο οποίος επιμένει πως η δούκισσα του Sussex έχει γεννήσει και ζητάει απεγνωσμένα να δει το μωρό.

Στο μεταξύ οι σχέσεις William-Harry φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αφού πλέον δεν λένε ούτε γεια οι δυο τους. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα. Τα δύο αδέρφια παρευρέθηκαν την Κυριακή του Πάσχα στην λειτουργία στο παρεκκλήσι του St. George στο Κάστρο του Windsor και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Πωλίνα Φιλίππου-Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Φωτογραφίζονται αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα τους

Και δεν μίλησαν ούτε κατά την είσοδό, ούτε στην έξοδό τους από την εκκλησία, ενώ τους χώριζαν σε απόσταση τα ξαδέρφια τους Zara Tindall και ο σύζυγός της Mike Tindall σύμφωνα με το People. Απ’ ότι φαίνεται οι σχέσεις των δύο αδερφών έχει υποστεί μεγάλη ρήξη και το «γεια» είναι τουλάχιστον περιττό. Εμείς από την άλλη πιστεύαμε πως η εγκυμοσύνη της Meghan θα τους έφερνε πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Στο Epsilon ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel – Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος

Για να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *