«Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδια 145-146

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδια 145-146

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145

Η απειλή ενάντια στη ζωή της Μαρίνας ανατρέπει συνολικά τις ισορροπίες στο περιβάλλον της, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να φέρουν και τις αναπόφευκτες συγκρούσεις μεταξύ των εμπλεκομένων.

Σημαντικότερη η σύγκρουση μεταξύ της Κάτιας και του Αντρέα που την απειλεί πως αν κάνει κακό στη Μαρίνα, δεν πρόκειται να τον ξαναδεί ποτέ στα μάτια της.

Τα νέα, όμως, ότι η Λίλιαν επιστρέφει, φέρνοντας μαζί της και μικρή Μελίτη, θα φέρουν νέες ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Το συγκλονιστικό νέο τρέιλερ του β΄κύκλου που θα καθηλώσει (video)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 146

Ενώ ο Φώτης νομίζει ότι κατάφερε να γκρεμίσει τα σχέδια της Κάτιας για τη Μαρίνα, η Κάτια βρίσκεται πάλι ένα βήμα μπροστά.

Έτσι ξαναστήνει το συμβόλαιο θανάτου και ετοιμάζει το άλλοθί της. Πείθει σχεδόν και τη Μαρίνα και τον Αντρέα για τις καλές της προθέσεις.

Η Μαρίνα αισιοδοξεί και κάνει όνειρα με το Μιχάλη. Παράλληλα η Έλλη εξακολουθεί μα συγκρούεται με τον Άρη και η σχέση τους να μην είναι ποτέ ήρεμη. Αδύναμη να το διαχειριστεί, η Έλλη τον προσβάλλει ξανά και ο Άρης την παρατάει θυμωμμένος.

Διαβάστε Επίσης  Δανάη Σκιάδη: Η επιστροφή στην TV και ο ρόλος στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ο Σταύρος έρχεται πιο κοντά με τη Ρένα. Ένα απρόοπτο συμβάν την αναγκάζει να μείνει με την Ελπίδα χωρίς να το ξέρει η Λίλιαν.

Την ίδια στιγμή η Κάτια ζητάει από τη Λίλιαν να μην επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ η Μαρίνα περιμένει με αγωνία να συναντήσει επιτέλους την κόρη της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *