Έπεσε η αυλαία της τραγωδίας στα Τρίκαλα: Γεννήθηκε για να ζήσει η αδελφή του και «έφυγε» πρόωρα

Έπεσε η αυλαία της τραγωδίας στα Τρίκαλα: Γεννήθηκε για να ζήσει η αδελφή του και «έφυγε» πρόωρα

Το απόγευμα της Μ. Δευτέρας (22/4) οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο 14χρονος Μάριος, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή όταν έπεσε στο κενό από την ταράτσα της τετραόροφης πολυκατοικίας που διέμενε στα Τρίκαλα.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του, Κώστας και Ουρανία, αλλά και τα αδέρφια του Μάνθος και Άννα.

Η τοπική κοινωνία των Τρικάλων μουδιασμένη προσπαθεί να καταλάβει πώς έγινε το κακό. Ο άτυχος Μάριος έπαιζε μαζί με άλλους δύο συνομήλικούς του στην ταράτσα. Για κάποια στιγμή εκεί που ισορροπούσε στα κάγκελα, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Οι δύο φίλοι του “πάγωσαν” βλέποντας την πτώση του Μάριου και αμέσως ενημέρωσαν τους γονείς τους. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο Μάριος ήταν πολύ καλός μαθητής της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και πολύ καλό παιδί, όπως τον περιγράφουν οι συμμαθητές του. Από την πρώτη, δε, στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα του 15χρονου, κατακλύστηκαν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με συλλυπητήρια μηνύματα.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη (19/10/2023 ) στην Αττική

Μήνυμα για τον Μάριο εξέδωσε και το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων, στο οποίο ο νεαρός φοιτούσε:

«Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου.»

«Αγαπημένο μας παιδί Μάριε.

Απέραντη θλίψη γεμίζει τις καρδιές μας η τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά σου. Η φρεσκάδα της νιότης σου, η ανήσυχη ψυχή σου και η επιθυμία σου να κάνεις το αδύνατο δυνατό σε ώθησαν στην πτήση για την αιωνιότητα.

Από απόψε στην γειτονιά των Αγγέλων αγαπημένο μας παιδί. Όλοι μας θα σε θυμόμαστε όπως σε γνωρίσαμε. Το παιδί με το χαμόγελο στα χείλη και την ευγένεια της ψυχής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μάριου. Ο θεός να τους δώσει την δύναμη και το κουράγιο που απαιτείται αυτές τις δύσκολες ώρες. ‘’Απρόβλεπτη η ζωή δεν κλείνεται σε κουτιά, δεν υπογράφει συμβόλαια’’

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 29 Ιουνίου τιμώνται οι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος

Καλό ταξίδι παιδάκι μας αγαπημένο. Καλό ταξίδι Μάριε» αναφέρει το μήνυμα του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Βιοπαλαιστές οι γονείς, ο πατέρας Κωνσταντίνος είναι ελαιοχρωματιστής και η μητέρα Ουρανία καθαρίστρια στο 12ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων. Ο Μάριος άφησε πίσω του και δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον Μάνθο και την Άννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr η αδερφή του έπασχε από λευχαιμία και τότε οι γονείς του, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, ώστε να μπορέσει να σωθεί η μικρή τους κόρη.

Κάτι που έγινε. Γεννήθηκε ο μικρός Μάριος και τα βλαστοκύτταρα του ήταν συμβατά με της αδερφούλας του, η οποία και σώθηκε.

«Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που “έφυγε” τόσο νωρίς.

Όλοι οι συνάδελφοι είναι συντετριμμένοι και συμπαρίστανται στο βαθύ πένθος της οικογένειας» αναφέρει το σωματείο των συναδέλφων της τραγικής μάνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *