Το Τατουάζ: Σίσσυ Δαμουλάκη: «Αγαπώ τον Σέκερη, αλλά γάμο ζητώ από τον Χάρη»

Τατουάζ

Το Τατουάζ: Σίσσυ Δαμουλάκη: «Αγαπώ τον Σέκερη, αλλά γάμο ζητώ από τον Χάρη»

 

Υποδύεται την Ειρήνη Αναγνωστάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ» .

Η ηθοποιός, Σίσσυ Δαμουλάκη, αποκαλύπτει ποιοι συνάδελφοι της από τη σειρά τη στήριξαν στο ξεκίνημα της και πως θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Χάρη και τον ταξίαρχο Σέκερη.

Η Ειρήνη Αναγνωστάκη θα συνεχίσει να αναστατώνει τη ζωή του ταξίαρχου Σέκερη;

«Για την ώρα ασχολείται με τον Χάρη…».

Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση με τον Χάρη;

«Κοιτάξτε, η Ειρήνη ζητά ξεκάθαρα από τον Χάρη γάμο και παιδιά και αυτός της τα μασάει λίγο. Και στη συνέχεια μάλλον διακόπτουν».

 

Σέκερης ή Χάρης;

 

«Αλλη χάρη έχει ο Χάρης, άλλη χάρη έχει ο Σέκερης. Τώρα, σ’ αυτήν τη φάση, είναι Χάρης, καθώς η Ειρήνη πιστεύει ότι μαζί του είναι πιο εύκολο να φτάσει στον γάμο, ενώ με τον Σέκερη, που εξακολουθεί πάντα να τον αγαπά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα καθώς πρέπει να βγάλει από τη μέση τη σύντροφο του, την Αμαλία».

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς

Στη σειρά συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί με μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία από εσάς. Υπήρξε κάποιος που να του ζητήσατε τη συμβουλή του και, αν ναι ποια ήταν αυτή;

«Στις αρχές, είχα ένα γύρισμα με τον κ. Παρτσαλάκη, που είναι κι αυτός από τα Χανιά. Είχα μια άγνωστη λέξη στην κρητική διάλεκτο που χρησιμοποιώ και τον ρώτησα, και φυσικά μου εξήγησε. Επίσης και η Μυρτώ Αλικάκη, με την οποία είχα κάποια γυρίσματα, ήταν πολύ πρόθυμη να με βοηθήσει για τον τρόπο που θα έλεγα κάτι, καθώς έχει και αυτή ρίζες από την Κρήτη».

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας οδηγεί σε μια δολοφονία!

Μπορείτε να θυμηθείτε κάποιο περιστατικό που να προξένησε γέλιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

«Οι σκηνές που έχω με τον Χάρη πάντα έχουν γέλιο. Βλέπετε, έχουμε και μια πολύ καλή σχέση εκτός σειράς, οπότε έχουμε οικειότητα και θάρρος μεταξύ μας και γελάμε συνέχεια με ό,τι κάνουμε».

Ο κόσμος σας πλησιάζει στον δρόμο; Σας αναγνωρίζουν; Τι σας λένε;

«Με αποκαλούν η Κρητικιά του «Τατουάζ» και ζητούν να βγούμε φωτογραφίες. Πρωτόγνωρα συναισθήματα για μένα. Με ρωτούν συνήθως για τον σίριαλ κίλερ και αν θα ρίξω τον Σέκερη», λέει στο Tv Έθνος.

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *