ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Πυροβολούν τη Μαρίνα! Μάχη για τη ζωή της στην εντατική

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Πυροβολούν τη Μαρίνα! Μάχη για τη ζωή της στην εντατική

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ με την Κάτια να μη σταματά πουθενά προκειμένου να εξοντώσει τη μεγάλη της αντίπαλο.

Πληρωμένος δολοφόνος εκτελεί συμβόλαιο θανάτου για τη Μαρίνα

Η Κάτια δεν έχει δεχτεί την ήττα της και παίζει το τελευταίο της χαρτί για να απαλλαγεί μια για πάντα από τη Μαρίνα. Προχωράει στο σχέδιο δολοφονίας της. Την ίδια στιγμή, η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει δώσει εντολή για να σκοτώσουν το κορίτσι. Το λέει στον Φώτη και μαζί προσπαθούν εναγωνίως να μάθουν ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και να σταματήσουν την επίθεση. Ο Φώτης γίνεται η σκιά της Μαρίνας και την παρακολουθεί, προκειμένου να αποτρέψει τον κίνδυνο κι ό,τι κακό μπορεί να της συμβεί. Ο Αντρέας που έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συνείδησή του και συναντάει τη Ρένα. Την προειδοποιεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει εναντίον της φίλης της.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απίστευτη αποκάλυψη του Τζώρτζογλου που θα σας σοκάρει

Αργότερα, όταν ο Αντρέας συναντιέται με την Κάτια, την απειλεί πως αν κάνει κακό στη Μαρίνα δεν πρόκειται να τον ξαναδεί ποτέ στα μάτια της. Τα νέα, όμως, ότι η Λίλιαν επιστρέφει, φέρνοντας μαζί της και τη μικρή Μελίτη, θα φέρουν νέες ανατροπές. Η γυναίκα έχει αποφασίσει πλέον να συμβιβαστεί με την κατάσταση και να βρουν με τη βιολογική μητέρα της κόρη της μια λύση από κοινού. Γι’ αυτό και συμφωνεί να συναντηθούν οι τρεις τους. Το κοριτσάκι ενημερώνεται κι εκείνο για το ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχουν ραντεβού. Η Κάτια βέβαια της ζητάει να μην επιστρέψει στην Αθήνα αλλά εκείνη δεν την ακούει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *